Pommittaako Venäjä Afganistanissa, Pakistanissa, Jemenissä, Somaliassa, Libyassa, Irakissa, Raqqassa, Mosulissa, Sudanissa etc? Ei pommita, mutta USA tekee sitä oikein olan takaa.

Venäläiset sotakoneet sen sijaan kylvävät tuhoa Aleppon kaupungissa, jonka halki kulkee Isisin kalifaatin raja. Ja nyt kirkonkellot Suomessa ja maailmalla roikaavat Aleppon itäosien uhrien hyväksi.

Venäläiset koneet tappavat siviilejä, mutta sentään jotain rotia tuossa uutisoinnissa pitäisi olla. Meillä ei uskalleta arvostella Nobelin rahapalkinnon saanutta Obamaa, koska tällä miehellä on musta nahka. Häntä ei ihonvärinsä vuoksi tunnusteta täyspäiseksi USA: n presidentiksi, joka olisi vastuussa teoistaan, vaan hän saa samanlaisen kohtelun kuin 5- vuotias vammainen lapsi.Obaman lennokkisodissa on joka vuosi kuollut monta kertaa enemmän siviilejä kuin nyt Venäjän pommituksissa.

Katselin eilen dokumentin nykyisistä palkkasotureista. USA on näiden kaiken kontrollin ulkopuolella olevien palkkatappajien innokas käyttäjä. Jossain maassa voi olla 5.000 USA:n virallisen armeijan sotilasta,mutta lisäksi 25. 000 palkkasotilasta sen saman armeijan palkkalistoilla ja komennossa.

Sierra Leonen entiset lapsisotilaat taistelevat 250 dollarin kuukausipalkalla Irakissa. He ovat kotimaansa sisällissodassa tappaneet naisia, lapsia, raskaana olevia naisia ja hakanneet kymmeniltä tuhansilta ihmisiltä raajat poikki. Nyt he sotivat USA:n edustaman vapaan maailman puolesta, koska he osaavat tappaa ja he ovat halpoja. Samoin monista muista Afrikan maista värvätään tuhansia murhanhimoisia miehiä Obaman sotiin. Irakissa jenkit saivat kansan vastaansa juuri näiden palkkasotilaiden raakuuksien takia.

Nyt Isisin joukot ajetaan Irakista Syyrian puolelle ja taas kirkonkellot moikaavat. Mikäli Venäjä siis pommittaa näitä murhamiehiä.

Israel ja Venäjä ovat sopineet, että tarpeen niin vaatiessa venäläiset koneet voivat koukata Israelin ilmatilassa. Siellä ollaan realisteja, eikä siellä olla pelkän hesarin varassa.

Pari viikkoa sitten Perjantai ohjelmassa esiintynyt "lelusalakuljettaja" Rami Adham jihadoi Ruotsissa asuvan suuren syyrialaisvähemmistön ja ylisti näiden menestystä. Osittain tottakin. Minä asuin kuitenkin aikoinaan Ruotsissa ja siellä mediassa puhuttiin aina assyrialaisista.  Wikipedia: Assyrialaiset[2] (syyriaksi ja arameaksi: ܐܬܘܖ̈ܝܐ (Āṯūrāyē)) ovat aramean- ja syyriankielinen kristitty vähemmistökansa Kaksoisvirranmaan pohjoisosasta. Heidän alkuperäisseutunsa on Eufrat- ja Tigris-jokien välinen alangon pohjoisosa eli Assyria. Heidän naapureinaan asuvat muun muassa kurdit lähiseudun ylängöillä ja vuoristoissa. Assyrialaiskristittyjen asuinalue jakautuu neljän islamilaisen maan, Irakin,Syyrian,Turkin ja Iranin kesken. Assyrialaiset kuuluvat Idän assyrialaiseen kirkkoon tai Antiokian syyrialais-ortodoksiseen kirkkoonKaldean katolilaiseen kirkkoonKaldean syyrialaiseen kirkkoon. Maailmassa on nykyään yhteensä 3,3 miljoonaa assyrialaista[1].

Tämä kristitty vähemmistö on tosiaan menestynyt hyvin Ruotsissa ja heillä on oma menestyvä jalkapalloseurakin. He ovat kuitenkin aivan eri porukkaa kuin itä- Aleppon jihadistit, joiden kanssa Adham kaveeraa.