Viime viikolla huomasin sd- ehdokas Hussein al- Taeen jakamassa vaaliesitteitään ja riensin välittömästi kättelemään miestä ja kehumaan hänen tv- esiintymisiin.  

Tuon kirjoitin 8.4. tässä blogissani ja näin me kantakirjasuomalaiset aina annamme mahdollisuuden Suomeen saapuville maahanmuuttajille. Mutta Hussein al- Taee, Abu Gulal ja mitä nimiä hänellä nyt lieneekään, olikin samanlainen kameleontti huijari kuin leikkikalu- Rami Adham, "YK- soturi" Hassan Zubier, Oulun imaami etc, loputtomiin.

Miksi tämä Hussein "lähetti" ex- vaimonsa takaisin sinne "kuolemanvaaralliseen" Irakiin, mutta piti itse lapsen. Olisi edes antanut exänsä jäädä tänne Kelan kanta- asiakkaaksi, koska mies kuitenkin tulee eduskunnassa vaatimaan turvapaikkaa kaikille irakilaisille ja muslimeille. Vai tehdäänkö Lex Hussein, jossa hänen ex- vaimonsa jätetään nimeltä mainiten pois. Se olisi niinkuin se arvopohja siinä.

Katselen joka tiistai ja perjantai  TV 7: n kanavalta tulevaa Jerusalem studiota, mistä saa erittäin hyvän ja rehellisen kuvan Lähi- idän tilanteesta. Israelilla ja Venäjällä on jo pitkään ollut sokerivälit ja siihen vaikuttanee osaltaan Israelissa asuvat miljoona venäjänkielistä. Netanjahu vierailee monta kertaa vuodessa Moskovassa ja maiden sotavoimilla on tiivis yhteistyö Syyrian sisällissodassa. Sopimusten mukaan Israel saa tehdä mitä tahansa Iranin joukoille, kunhan vain ensin ilmoittaa siitä Syyriassa toimiville venäläisjoukoille.

Viikko sitten lauantaina Israel tuhosi iranilaisten rakentaman suuren ohjustehtaan Syyriassa. He käyttivät ensi kertaa Supersonic Rampage- ohjuksia, joka on aivan saatanallisen tehokas ase murjaanilaumojen kesyttämisessä. Israelin koneet pyörivät Libanonin ilmatilassa, maa- asema maalitti ja lukitsi kohteet Googlen ja GPS: n avulla ja käskyn saatuaan lentäjä laukaisi ja huusi perään: terveisiä Jerusalemista, perkele!

 Iranin ohjukset on  tarkoitettu vain ja ainostaan Israelin tuhoamiseen ja juutalaisten tappamiseen, ei niillä muuta käyttöä ole. Lähi- idän tilanne on taas pirun vaarallinen, suursota voi roihahtaa koska tahansa. Onneksi Putin ja Venäjä ovat kuitenkin jo moneen kertaan ilmoittaneet, että mikäli Syyria ja Iran ( H. a-T. ja Sdp) hyökkäävät Israeliin, niin Venäjän apu katkeaa välittömästi ja ne ovat omilla vähillään. Tosin viime aikoina Iranin vallankumouskaartin ja Syyrian armeijan joukot ovat jo kaksi kertaa taistelleet keskenään, joten se menee taas niinkuin se muslimeilla yleensä menee. Syteen ja saveen.

Ukrainassa on viimeisen 30 vuoden aikana aina presidenttien vaihtuessa tullut täyskäännös myös Venäjän politiikkaan ja niin taitaa käydä nytkin. Olisihan se hienoa, jos uusi venäjänkielinen presidentti loisi hyvät/asialliset suhteet niin Venäjään kuin Saksaankin (+EU: n vasallivaltiot).