Adlercreutz viittaa työ- ja elinkeinoministeriön lukuihin missä todetaan, että vuonna 2019 Suomessa jäi syntymättä noin 65 000 työpaikkaa osaajapulan takia.

Noin väittää Tuula Haataisen ministeriö ja se on taas sitä valheellista sontaa mihin tämä hallitus on oikein erikoistunut. Suomessa voidaan ja pitäisi ottaa käyttöön Britannian lupakäsittely, missä hakijat pisteytetään koulutuksen ja ammatin mukaan. Näille sitten aivan oma ja nopea kaista.

Nyt nämä Haataiset painottavat valtion palkkatuen käyttöön, jossa etusija annetaan ”kieltä opiskelemaan” tuleville ja siis kaikki kielteiset turvapaikkahakemukset saaneille. Poliittinen vaino, uskonto, homous, pimeän pelko ja muut kurpitsavankkuritarinat antoivat kielteisen päätöksen, joten nyt mennään sitten ”työperäisenä” maahanmuuttajana Kelaan.

Naiskansanedustajat ajavat nyt myös tarkkaa valvontaa maahan tuleville kausityöntekijöille. Suomeen tulee vuodessa muutama tuhat naista Ukrainasta, Thaimaasta, etc, jotka tekevät muutaman viikon ympäripyöreitä päiviä ja viikkoja marjojen poiminnassa. He tekevät urakkatyötä, joka takaa heille puolen tai jopa koko vuoden kotimaan ansioita vastaavan summan palkkaa. Se raha ei ole paljon verohelvetti Suomessa, mutta heidän halvoissa kotimaissaan sillä elättää komeasti koko perheen.

Joskus he jäävät tappiolle, mutta silloin heille pitää maksaa kohtuullinen palkka jonkinlaisesta työnantajilta perittävästä vakuusrahastosta. Koska ei heitä palkata, jos siihen vaaditaan suomalaiset tuntipalkat, hotellimajoitus ja kaikki tessit. Se taas tappaa koko marjateollisuuden ja saadaan lisää kotimaisia työttömiä.

Sen sijaan nuo naiskansanedustajat eivät korvaansa lotkauta, vaikka Suomessa käy vuodesta toiseen 50. 000- 100. 000 miestä ulkomailta tekemässä töitä kaikkia työehtosopimuksia pienemmillä palkoilla ja täysin verovapaasti. Rakennus-, metsä-, telakka- ja kuljetusalat nyt ensimmäisinä tulevat mieleen. Tämä on suoraan aiheuttanut jo 90. 000 suomalaisen nuoren miehen syrjäytymisen ja tahti vain kiihtyy. Toreilla, työpaikoilla ja kaikkialla maan aitovierillä kansa kutsuu sitä nimellä VÄESTÖNVAIHTO.

Katselen joskus televisiosta sarjaa Australian rajalla, jossa näytetään myös viranomaisten suhtautumista laittomasti maassa oleskelevaan pimeään työvoimaan. Rakennustyömaille tehtävissä tarkastuksissa poliisit ja maahanmuuttoviranomaiset piirittävät työmaat ja kaikki pakenijat juostaan kiinni. Olen ollut näkemässä ja tekemässä tarkastuksia Suomen rakennustyömailla ja ne ovat pelkästään näennäistä leikkimistä. Yli puolet porukasta katoaa aina tarkastuksen alettua ja toimistoissa esitetään täysin vääriä tietoja.

Pirullisen tekopyhät naiskansanedustajat haluavat nyt tuon Australian mallin noille naispuolisille kausityöntekijöille, mutta muille aloille pidetään portit levällään. Päivähoitoon tuli muutama nainen Espanjasta ja Kreikasta, joten heidän liittonsa edustaja kouhotti heti ”halpatyövoimasta”.