Olli Ruohomäki on pitkäaikainen Afganistanin tuntija ja toiminut muun muassa Suomen Kabulin-lähetystön vastaavana asiain­hoitajana. Tämä asiantuntija on siis ollut vaatimassa ja jakamassa niitä satoja miljoonia euroja kehitysapua, jotka Suomi on pumpannut Afganistaniin.

Lännen tukemaa Kabulin hallitusta Ruohomäellä ei tule ikävä.

”Nämä kekkulit, monella heistä on kädet veressä ja syvällä huume­mafiassa”. Näin tämä pitkäaikainen Afganistanin tuntija sanoo nyt ja myöntää vähintään Oopperan, Musiikkitalon ja Oodin verran Suomen rahoja menneen kuin Moppen perseeseen.

Eräässä ranskalaisessa dokumentissa esiteltiin yhtä Kabulin hienoa asuinaluetta, missä ”nämä kekkulit” virkamiehet ja vallanpitäjät asuivat Suomenkin myöntämillä kehitysvaroilla. Siellä näkyi kortteli korttelin perään 10- 15- huoneisia linnoja, eikä niin hienoa asuinaluetta ole missään Suomessa.

Nyt talibanit saattavat ottaa vallan jopa muutamissa kuukausissa, koska Ruohomäki vertaa Kabulin tilannetta Saigonin sortumiseen. Todennäköisesti ensimmäiset ovat jo lähteneet ja suomalaiset kehitysapujärjestöt lähettelevät jo kilpaa kutsua ja viisumeja entisille yhteistyökumppaneilleen.

 Ulkoministeri Pekka Haavisto povaa jo afgaanien pakolaisaaltoa Turkin kautta, mutta eihän tuo äveriäs ylä- ja keskiluokka sellaiseen alistu, vaan "nämä kekkulit" tulevat komeasti lentokoneilla ja VIP- tilojen kautta. Kuten Nasima Razmyarin yläluokkaiset vanhemmat, jotka eivät tyttärensä oman kertoman mukaan ole tehneet päivääkään työtä Suomessa.

Nämä tuhannet ja tuhannet ääri- islamia pakenevat uudet pakolaisemme eivät tietenkään voi asua lähiöissä, joissa asuu jo yli 300 Supon seurannassa olevaa ääri- islamistia ja muuten vain jyrkkää islamia edustavaa somalia.

Onneksi Helsingin apulaispormestarina on siis Nasima Razmyar, joka tuntee jo kotoaan ”nämä kekkulit”. Hänen johdollaan Helsinki alkaa ostaa yksityisiltä markkinoilta asuntoja näille pakolaisille, kuten Osmo Soininvaarakin jatkuvasti ehdottelee. Ja tietysti vain paremmilta, pelkästään suomalaisen keskiluokan asuttamilta alueilta. Siellä tulijat integroituvat nopeasti ja 30 vuoden kuluttua demareilla voi olla jo uusi Nasiman veroinen Kultainen vasikka.

Summa summarum: nuo afgaanipakolaiset ovat viettäneet korkeaa elämään Suomen verovaroilla, joten on aivan loogista että he viettävät myös loppuelämänsä Kelan kultakorttia heiluttamalla. Eiväthän he matkalaukuissaan tuomia dollarinippuja tuhlaa, vaan ottavat keskiluokkaisesti kalustetut ilmaiset asunnot ja toimeentulotukea täyden paletin.

 Nopeasti "nämä kekkulit" oppivat myös Suomessa asuvien muslimien käytännöt; otetaan maallinen avioero ja saadaan 24 tunnissa miehelle kakkosasunto. Se islamilainen pyhä avioliitto tietysti säilyy ja uuden asunnon myötä mies voi alkaa katsella itselleen kakkos-, kolmos- ja nelosvaimoja itselleen. Sitten miestä ei enää harmita se Kabuliin jäänyt 10 huonetta ja keittiön talo, koska Suomessa on 12 huonetta ja 4 keittiötä!