Tässä US- Puheenvuoron kirjoituksessaan vihreä Börje Uimonen kyselee Oletko tavallinen vihreä mies! Tuo leipäteksti on sitä tavallista vihreää mössöä, mutta kommenttiosasto kannattaa lukea.

Otetaanpa nyt vaikka tämä Elokapina, jonka jäsenet kutsuvat itseään ”aktivisteiksi”. Mitä tekisi sellainen järjestö, jos se toimisi Pentti Linkolan opeilla ja esimerkillä?

Suomessa on kymmeniä tuhansia lopetettuja maatiloja, joiden peltoaukiot ovat olleet vuosikymmeniä tyhjillään. Omistajat näkisivät mielellään noille pelloille istutettavan puita, mutta eihän heillä itsellään ole siihen varaa ja hyvin usein he ovat jo muuttaneet Ruotsiin tai Helsingin seudun betonilähiöihin.

Joku PL- Elokapina voisi kehittää järjestelmän, jolla etsittäisiin puiden istutukseen sopivia peltoaukeita. Rahoitusta löytyisi helposti valtiolta, Koneen säätiöltä ja monenlaisilta yhdistyksiltä. Sitten vapaaehtoiset nuoret kävisivät hoitamassa istutuksen ja jo muutama nuori hoitaisi yhden maatilan peltoaukeat.

Tällainen oikea vihreys leviäisi nopeasti ja joka puolelle maata alkaisi nousta näitä Pentti Linkolan tapaan toimivia soluja. Pelloilla voitaisiin tehdä erilaisia metsätieteellisiä kokeita ja joku rutiköyhä torppari saisi vaikka sen haluamansa joulukuusitarhan elintasoaan nostamaan. Pitkiä rivejä eri vuosina istutettua, joten joka vuosi tilallinen saisi niistä rahapennin ja nämä joulukuuset olisivat syöneet itsensä täyteen hiilidioksidia.

Suomen Kuvalehdessä oli joskus kertomus Pentti Linkolan matkasta entiseen neuvosto- Karjalaan. Mies hämmästyi näkemäänsä, koska alle 50 vuodessa luonto oli hävittänyt täysin suomalaisasutuksen jäljet. Entisillä peltoaukeilla oli jykevä metsä ja luonnon monimuotoisuus oli korjautunut aivan itsestään. ”Ihmiskunnalla on sittenkin vielä toivoa”, totesi Linkola yhteenvetona.

Mutta ihmiskunnalla ja Suomen kansalla ei ole mitään toivoa, jos tuon Elokapinan ja vihreiden läpimätä ajattelu ja toiminta jatkuu. Elokapinan nuoret näyttävät aikuisilta, mutta nämä linnunpoikasta muistuttavat nuoret eivät ole varmaan koskaan tehneet päivääkään oikeaa työtä. Ne elävät sosiaalituilla ja vaativat muita suomalaisia maksamaan vetelehtivän elämänsä ja heidän järjettömien vaatimustensa toteuttamisen. Ne terrorisoivat tavallisten työssäkäyvien ihmisten liikkumista ja ruuhkauttavat oikeuslaitokset miljoonia maksavilla oikeudenkäynneillään.

Minä istutin jo 14- vuotiaana yhden kesän metsää ja löin maahan varmasti enemmän taimia kuin Helsingin vihreät yhteensä. Lisäksi olen kalastanut tuhansia kiloja erilaista kalaa, sekä monenlaista marjaa kerännyt satoja kiloja kotiväen syötäväksi ja sitä marjaa vietiin kouluunkin aina tietty määrä. Jokin aika sitten ostin hetken mielijohteesta kaupasta purkillisen mustikoita ja kotona huomasin ne tuodun Etelä- Afrikasta. Sellaisia nämä saatanan Elokapinan vätykset ja ohisalot syövät Suomessa!

Suomessa on nyt viimeisen parin vuoden aikana menetetty monia suuria tehdashankkeita, koska nämä kaikenlaiset elokapinat käyttävät rajatonta valitusoikeuttaan hyvinvointivaltion tuhoamiseen.

Tässä esimerkki Britanniasta, joka on lievästi sanoen avutonta touhua, mutta aloitus kuitekin.