Vihreät (De grönsaker) on nyt virallisesti ja oikein Osmo Soininvaaran johdolla antanut moraalisen hyväksyntänsä huumeiden käytölle. Koulujen opettajanhuoneissa keskustellaan asiasta ja sovitaan, ettei kannabiksen poltosta kiinni jääneitä oppilaita enää rangaista. Oikeuslaitoksen tuomarit taas puivat asiaa omilla sivustoillaan ja sopivat kannabiksen käytöstä annettavien tuomioiden olevan tästä lähtien aivan asteikon alapäästä. Se koskee tietysti myös khattia ja lukemattomia muita näiden huumeiden johdannaisia, joten rajaksi sovitaan veteen piirretty viiva.

Ja alapäästä, viivasta ja suvaitsevaisuudesta puheenollen muistamme tapauksen muutamien vuosien takaa, jossa oikeus totesi, ettei sukupuoliyhteys 10- vuotiaan kanssa ollut raiskaus. Vaikka aina aikaisemmin on ollutkin. Tuomioistuimet perustelivat asiaa kuitenkin sillä, että syytetty tuli kulttuurista, jossa ”onhan se nyt sallittua, kun sitä ei ole ommeltu kiinni!”

Tätä kannabiksen laillistamista perustellaan huumeiden kasvatuksen ja kaupan ottamisella valtion hallintaan ja siten päästään eroon myös siihen liittyvästä rikollisuudesta. Näistä perusteluista ja verotuloista kuitenkin luovuttiin nuuskan kohdalla ja sen salakuljetuksesta jaetaan jatkuvasti yhtä kovia tuomioita kuin huumesalkuljetuksesta.

Nuuska on Ruotsissa sallittu ja siellä on vähiten tupakkakuolemia Euroopassa. USA: ssa tehdyn tutkimuksen mukaan maassa kuoli v. 2005 suoraan tupakoinnista johtuviin syöpiin 100. 000 ihmistä. Jos kaikki tupakoitsijat olisivat käyttäneet savukkeiden sijaan nuuskaa, kuolleita olisi ollut vain 1 100, tutkijat arvioivat BMC Medicine -lehdessä. Nuuska on siis 100 kertaa turvallisempaa kuin tupakka ja yhdessä (1) vuodessa olisi säästynyt 99. 000 amerikkalaishenkeä.

Nuuska on kuitenkin rodullistettu valkoiseen heteromieheen, kun taas kannabis ja kaikki huumeet kulkevat lähes aina BLM- porukoiden repuissa ja Koraanin välissä.

Rodullistaminen on sallittua vain tietyissä tilanteissa ja aina se hyväksytään vain valkoisiin kohdistuvina syytöksinä. Ruotsissa pääministeri Stefan Löfven syytti jengisodista rikkaita, valkoisia kokaiinin käyttäjiä.

Näissä Ruotsissa tapahtuvissa ampumisissa kuolee vuosittain n. 50 ihmistä ja satoja haavoittuu. Pitäisikö siis huumeiden käyttäjät tuomita myös osallisuudesta koiraansa ulkoiluttaneen 12- vuotiaan Adrianan murhaan. Kyllä, Ruotsissa sekin hulluuden kynnys ylitettiin tässä tapauksessa ja nuo kolme ampujaa olivatkin uhreja.

adrian.jpgadriana.jpg

Tässä 12- vuotias Adriana, joka ammuttiin hampurilaispaikan lähellä. Hän oli kuitenkin niin selkeästi uhri, ettei edes Ruotsissa häntä voitu tuomita postuumisti osallisuudesta huumerikollisuuteen. Sen sijaan nuo kolme ampumisesta syytettyä julistettiin heti lehdistössä uhreiksi, vaikka se saattaakin kuulostaa hieman oudolta näin suomalaisessa katsannassa. Lukija ottakoon siis esiinTikkurilan värikartan ja miettiköön asiaa enämpi monikulttuurisuuden kautta. Kuten myös pohtikoon hän sitten hiljaa mielessään näiden selvästi alle 16- vuotiaiden poikien alistettua rodullista ja sosioekonomista asemaa.