Joitakin aikoja sitten oli eräs työmaamme sisustuskirvesmies lähtenyt ruokatunnilla kauppakeskuksen hämyiseen juottolaan krapulaansa loiventamaan. Huolimatta rakennustyömailla vallitsevasta ankaran kielteisestä suhtautumisesta alkoholiin tällaista kuitenkin joskus tapahtuu. Kaverin saatua pari tuoppia siemaistua oli n. kolmekymppinen hehkeä blondi pysähtynyt samaan pöytään siiderille. Ja kuten aina parin eka tuopin jälkeen olivat kielenkannat kirvonneet ja heidän välilleen oli virinnyt eloisa keskustelu. Tämä ilmeisen miehenkipeä naisenpuoli oli kuitenkin hivuttautunut koko ajan lähemmäksi ja lopulta alkanut jo kiehnätä rakentajan jalkaa. Mies oli huomauttanut naiselle voivansa hyvinkin äkkiä ajautua hallitsemattoman erektion valtaan ja parhaassa tapauksessa päädyttäisiin toilettiin syntistä seksiä harrastamaan. "Lähdetään saman tien sitten", oli tämä donna huokaissut ja kutsuvasti mukaansa vinkkoen kopotellut vessojen suuntaan. Niinpä tämä heti ensisilmäyksellä rakastunut pari sulkeutuikin sitten miestenhuoneen eriöön ja siellä suorittivat he huikean rakkaudenaktin.

Hulivili kirvesmies oli kuitenkin ensitöikseen teipannut kännykameran tämän improvisoidun häähuoneen seinään ja videoinut tuon kahden aikuisen kohtaamisen. Lieneekö tarkoituksenaan ollut saada tuleville lapsenlapsilleen muisto mummin ja vaarin ensitreffeiltä, mutta on hän tuota videotaan myös ahkerasti työmaalla esitellyt. Hänen pomonsa riemastui sen nähdessään ja sanoi että noin aloitekykyistä miestä hän palkitsee heti muutamalla ylimääräisellä tunnilla.

Niinpä olen minäkin sittemmin viettänyt jo monta ruokatuntia kyseisessä kuppilassa kännykameraani hypistellen ja ympärilleni kuikuillen. Kaiken aina vain kallistuessa on pienetkin mahdollisuudet lisätienestiin otettava huomioon. Sähkön hintakin taas nousee!!

Tänä aamuna huomattiin putkiliitoksen pettäneen tornitalomme kellarissa ja yön aikana oli neljän upouuden maisemahissin pohjalle valunut metri vettä. Pomojen ja hissiasentajien kauhistellessa tapahtunutta jouduinkin kysymään, eivätkö nämä tosiaan olleet lapsena kuulleet lorua "vesihiisi sihisi hississä". Vastaava mestari haukkoi henkeään kuin kala kuivalla maalla, niin kovasti yritti muistella.