Irakilainen mies syyllistyy Tanskassa raiskaukseen, saa vankilatuomion ja karkotuksen koko Schengen- alueelta. Tämän jälkeen hän tulee tietysti Suomeen hakemaan turvapaikkaa ja pääsee mukaan monivuotiseen turvapaikkaralliin, koska tuo karkotus Tanskasta ei sitä estä.

Tämän jälkeen hän on syyllistynyt jo kahteen raiskaukseen Suomessa, kuten näille #muhiksellekans miehille on tyypillistä. Nyt hän joutunee istumaan vuoden vankilassa, mutta sen jälkeen onkin tiedossa kalustettu ilmainen asunto, 100" televisio ja sosiaalitukea koko loppuelämän.

 Ruotsissa pitkään asunut afganistanilainen mies on tuomittu aikaisemmin mm. väkivalta-, anastus- ja uhkausrikoksista, joten hän rupeaa kokemaan ruotsalaisen yhteiskunnan valtavana uhkana omalle vapaudelleen. Onkin siis aivan luonnollista, että hän tulee uudella nimellä ja uuden tarinan kanssa hakemaan turvapaikkaa Suomesta.

Tämän jälkeen hän yrittää partalapsikavereineen ryöstää ja tappaa huumeita myyvän viidennen turvapaikanhakijan, mutta tämä ei olekaan niin helposti ryöstettävä ja tapettava, koska hän tulee samanlaisesta kalashnikov- kulttuurista ja on siis samanlainen roisto itsekin. Ja taas pukkaa kalustettua asuntoa, 100" televisiota ja ilmaista elatusta niin huumekauppiaalle kuin puukottajillekin.

Nepalilaiset ravintolat tuovat Suomeen työperäisiä maahanmuuttajia, joita he kohtelevat aivan kuten Suomessa kohdellaan ulkomaista työvoimaa: orjina. Yksi näistä ravintoloitsijoista oli kehuskellut tuoneensa Suomeen jo 1500 nepalilaista. Oleskeluluvan saatuaan nämä työperäiset miehet ovat tuoneet myös perheensä Suomeen ja lopettaneet raskaan ravintolatyön. Heillä kun on nyt mahdollisuus sosiaaliturvaan, ilmaiseen kalustettuun asuntoon ja siihen 100" televisioon.

Tämä Turun terroristi/peruskoululainen ja hänen kaverinsa olivat samaa loputonta sarjaa, ilmeisesti kukaan ei tiedä heidän todellista määräänsä. Tuon Turun puukotusten tapahtumahetkellä muuten odottelin erästä kaveriani paikallisessa kauppakeskuksessa. Selailin siinä uutisvirtaa ja ihmettelin miten Turussa puukotetaan ensin yhtä, sitten kahta, kolmea, etc. Puolen tunnin kuluttua käväisin ruotsalaisen Aftonbladetin nettisivuilla ja siellä seisoi suurin kirjaimin: Terrori- isku Turussa, allahu akhbar! Yle ei ole vieläkään päässyt yhtä pitkälle siinä tutkivassa journalismissaan.

Oulun imaami- demari on kertonut pelkäävänsä kantasuomalaisten terroria ja kiistänyt jyrkästi ja kiistää edelleen omassa moskeijassaan tapahtuneet raiskaukset. Ja nyt on se kaikki todettu paskapuheeksi ja jopa hänen tyttärensä ja vävynsä ovat matkustaneet Isisin alueelle Syyriaan kurkkuja leikkaamaan. 

Jotkut vain osaavat järjestää oman henkilökohtaisen huoltosuhteensa paremmin kuin nämä Suomen köyhät. On tämä niin ääretöntä!