Pari päivää sitten EU: n huippukokous hyväksyi Ukrainan jäsenyyskäsittelyn aloittamisen ja sehän oli kuin sodanjulistus Putinille. EU ja Venäjä taistelevat siis saman valtion herruudesta ja hallinnasta, jota venäläiset yrittävät vielä parhaillaan sodalla valloittaa. Ja EU antaa aseita ukrainalaisten puolustautumiseen.

Nyt Eurooppa on niin sitoutunut Ukrainaan, että niitä kaikkein parhaita aseita luulisi pian toimitettavan hätää kärsivälle Kiovalle. On meinaan nyt aika noloa, jos Venäjä kaappaa itselleen suuren EU: n ehdokasvaltion.

Unkari on jo suljettu pois EU: n päätöksenteosta Ukrainan asioissa, koska eihän nyt yksi rutiköyhä valtio voi määrätä koko unionin politiikasta näin kriittisessä tilanteessa.

Uusimpien tietojen mukaan Ruotsin jäsenyys siirtyy ainakin ensi vuoden heinäkuuhun ja sama turkkilainen härdelli saattaa jatkua loputtomiin. Ruotsissa tosin iso osa kansasta on Natoon liittymistä vastaan ja he ovat nyt vain tyytyväisiä.

Miten Venäjä hyökkäisi lähimmillään 300 kilometrin päässä olevaan maahan ja Natoon liittyminen toisi vaan lisää kustannuksia. Nyt Ruotsin mahtavalla aseteollisuudella on yhtä hyvä tilanne kuin Hitlerin aikaan, mutta tällä kertaa aseita ja muita teollisuustuotteita voidaan myydä omilleen. Eikä Putinille, kuten toisessa maailmansodassa Hitlerille ja turvapaikkaa hakenut Norjan kruununprinsessakin jouduttiin Aatun käskystä karkottamaan!

Ruotsin jäsenyyden viivästyminen ja epävarmuus hyödyttävät Suomea. Tänne tulevat sotilaat ja tukikohdat tuovat työpaikkoja, sekä virkistävät kaikin tavoin syrjäseutujen elinkeinoelämää. Lisäksi tietenkin itärajan valvontaan ja Venäjän täysin hydraulisten pakolaishyökkäysten torjuntaan saadaan realistinen ulkomainen näkemys ja käytännöt.

Meillähän voi pian taas olla uusi huulipunahallitus, joka oikein imuroi pakolaisia Suomeen. Ruotsissa on jo vankilat niin täynnä, että vankeja vapautetaan etuajassa ja niihin on pitkät jonot. Lisäksi ne hakevat vangeille paikkoja ulkomailta.

Tuo Milan Jaffin tapaus osoitti kärjistetysti, kuinka kehitysmaalaiset ovat riemuissaan avoimesta suomalaisesta sopimusyhteiskunnasta. Täällä ei tarvitse välittää mistään mitään: koska poliiseja on vähän, eivätkä suomalaiset uskalla huomauttaa tai valittaa mistään. Vankilaan joutuu vasta 15 rikoksen jälkeen, mutta senkin välttää todistajia ja uhreja uhkailemalla. Ei ole kalifaatin ja heimon paineita, eikä verikostoa, joten mistään ei tarvitse välittää yhtään mitään.

Tuhannet suomalaiset ovat valittaneet kello 22. 00 jälkeisen hiljaisuuden jatkuvasta rikkomisesta, mutta sekin loppuu lyhyeen, kun valjastetaan koko talon Umma valittajia häiriköimään ja lähetetään partaukkojen delegaatio kerran tekemään tiukka puhuttelu. Näitä tarinoita kuulee jatkuvasti alistuneella äänellä kerrottuna ja ko. suomalaiset ovat tietysti muuttaneet muualle niistä entisistä Kodeistaan.