Kauniin ja sanavalmiin Riikka Purran johtama Perussuomalaiset ajaa vain samanlaista maahanmuuttopolitiikkaa kuin Tanskan sosiaalidemokraatit ja kaikki hallitukset ovat ajaneet jo vuosikausia. Tanskassahan tilanne ehti mennä niin pahaksi, että siellä kaikki tärkeimmät puolueet kannattavat sitä tiukempaa politiikkaa. 

Meillä tuota jo kauan tiedettyä asiaa ei lehdissä mainita ja senpä takia Eva Biaudetin kaltaiset rasistit pääsevät julkisuudessa lausumaan mielipiteitä, joita kuultiin vain Etelä- Afrikan apartheid- hallinnon aikana. Hänen mielestään perussuomalaisia ei saa ottaa hallitukseen, vaan heidät pitää sulkea kaiken päätöksenteon ja demokratian ulkopuolelle. Hän ei sentään vaadi koko puolueen kieltämistä ja 600. 000 äänen mitätöintiä, koska siinä kuuluisi liian selvästi Etelä- Afrikan apartheid-hallinnon kaikuja.

Kermaperse Eva Biaudet on rotutietoinen ja tottunut aina ottamaan kaiken hyvän ja parhaan vetoamalla rodulliseen ylemmyyteensä.

Vuonna 2012 Eva Biaudet valittiin vähemmistövaltuutetuksi erittäin likaisella pelillä, jollaista näkee yleensä vain Kremlissä. Hänellä ei ollut virkaan vaadittavaa loppututkintoa, mutta samalla tavalla demokratiaa halveksiva kansliapäällikkö Ritva Viljanen junttasi läpi tuon nimityksen. Biaudet jopa loukkasi toisena ehdokkaana olleen Husein Mohammedin ihmisoikeuksia, koska tällä oli vaadittava lakimiehen tutkinto.

Tuo valtavista etuoikeuksista nauttivia ruotsinkielisiä edustavan Eva Biaudetin valinta vähemmistövaltuutetuksi oli aivan sama asia, kuin jos Etelä- Afrikassa valittaisiin valkoinen buuri vähemmistövaltuutetuksi.

Biaudet vaatii siis Purran johtaman PS: n eristämistä, mutta eikö silloin pitäisi myös vaatia koko Tanskan eristämistä. Samalla Tanskaan kohdistettaisiin EU: n pakotteita ja maalta vietäisiin kaikki EU- tuet.

Onneksi aika harva lehti edes noteerasi tuota Biaudetin rasistista ulostuloa, eikä se edusta laajemmin Rkp: n kantoja.

Joskus vuosia sitten Jörn Donner sanoi radiossa, että persut ovat apinoita, joiden pitäisi opetella käyttämään veistä ja haarukkaa. Minä valistuneena ihmisenä muistin heti mistä tuo sanonta oli peräisin. Steve Biko oli eteläafrikkalainen opikelijajohtaja, jonka Etelä- Afrikan poliisi murhasi apartheidin aikaan. Hänestä tehdyssä omaelämäkertaisessa elokuvassa Steve Biko kertoi valkoisten käyttävän sanontaa mustat ovat apinoita, joiden pitäisi opetella käyttämään veistä ja haarukkaa. Toimitin välittömästi tiedon asiasta silloiselle kansanedustaja Reijo Tossavaiselle ja hän riisui fasistien naamiot.

Nyt jopa Hesari alkaa siirtyä Riikka Purran johtaman PS: n ja Tanskan sosiaalidemokraattien linjoille.