Minä luin ensin innoissani Hesarin uutista Suomi valmistautuu valtavaan asekauppaan, mutta pian tajusin myös valtion omistaman Patrian (Isänmaa suomeksi) olevan nyt liittymässä samaan sarjaan kuin Kemira, Caruna, Uniper ja koko Ruotsiin myyty paperi-, rakennus- ja terästeollisuus.

Saksa todennäköisesti ostaa valtavan määrän Patrian 6x6- miehistönkuljetusvaunuja, mutta Saksassa aseisiin käytettyjen eurojen halutaan jäävän Saksaan. Niinpä Patria on jo luvannut vaunut valmistettavan Saksassa ja siihen tulee mukaan suuria saksalaisia asevalmistajia. Upporikkaat norjalaiset omistavat jo 49% Patriasta, joten tuosta Suomen omistuksesta myydään luultavasti iso siivu saksalaisille. 

Sitten jossain vaiheessa saksalaiset keplottelevat itselleen loputkin Patriasta Uniperin tapaan ja joku tyttituppurainen ja kumppanit saavat muutaman kuppaisen EU- viran palkkioksi. Tai kirjekuoria, kuten Sanna Marin julisti: Me emme halua mitään satojen miljoonien EU- maksujen palautuksia (kuten Tanska, Ruotsi ja Hollanti), me haluamme kirjekuoria!

Joskus 10 vuoden kuluttua Suomen pitää uusia Pasi- kalustoaan ja silloin me ostamme Saksasta niiden valmistamia SturmWagen- vaunuja. Ne muistuttavat elävästi muinaisia Paseja, mutta ovat tuplasti kalliimpia, valmistetaan tietysti Saksassa ja mehän haluamme aina sitä saksalaista laatua!

Kuvassa on ensimmäinen Patrian Puolustusvoimille toimittama 6x6-vaunu.

Tulkaa joku ja ampuu minut!