Suomella on tarkoitus ottaa tänä vuonna 2.000 kiintiöpakolaista ja nyt olisi paras mahdollinen paikka tehdä se kertaheitolla. Ukrainasta tulevista pakolaisista 100% on naisia ja lapsia, 100% heistä on ottanut mukaansa henkilöpaperit, opiskelutodistukset, lääkärintodistukset ja sairauksia varten reseptit. Ja televisiosta vilkaisemalla Päivi Nergin seuraajat voivat nähdä heidän tulevan oikeasta sodasta.

Eivät nuo naiset ja lapset voi talvella rämpiä läpi Euroopan Suomeen, kuten tekivät aikaisemmin tulleet nuoret muslimimiehet, joista Migrin mukaan 30% oli sotilaita ja poliiseja.

Tuossa koko ajan paisuvassa Ukrainan pakolaisten joukossa on raskaana olevia naisia ja myös syöpä- ja muita vaikeasti sairaita, joille Suomi voi tarjota paremman hoidon kuin esimerkiksi Romania. Suomen yksityisen terveydenhoidon puolella on paljon vapaata kapasiteettia, joka voidaan valjastaa tämän erikoistilanteen takia.

Vaikka koronan riehuessa tyttöhallitus jättikin tuon yksityisen puolen resurssit käyttämättä. Sen sijaan vuoden 2015 pakolaisvyöryn aikaan sadat vastaanottokeskukset ympäri Suomea jakoivat yksityisen hammashoidon aikoja kaikille sitä pyytäville. Joista ajoista nuo ”pakolaiset” sitten jättivät 35- 50% käyttämättä. Siinäkin paloi miljoonia turhaan ja sama peli jatkuu varmaan vieläkin.

Suomi voisi siis välittömästi lähettää lentokoneita hakemaan kiireellistä hoitoa tarvitsevia, koska tilanne Puolan, Unkarin ja Romanian rajoilla vain pahenee tunti tunnilta. Ulkoministeri Haaviston ei tietenkään tarvitse lähettää samanlaisia luksus- suihkukoneita kuin al- Holin terroristeille, koska ukrainalaiset ovat kunnollisia ja vaatimattomia ihmisiä. Suomihan palkkasi konsuleita oikein etsimään pakolaisia mm. Afganistanista ja kirjoittamaan näille valmiit litterat Suomeen. Nyt ei sitten näköjään tehdä mitään, koska Ukrainan naiset ja lapset eivät tuo sitä jännää etnistä värinää".

Muuten olen sitä mieltä, että Natoon pitää liittyä nyt.