Suomen kansa köyhtyy nyt vauhdilla ja omien havaintojeni mukaan pullon- ja purkinkerääjien määrä on jopa kymmenkertaistunut verrattuna aikaan ennen koronan, Ukrainan sodan ja ahneiden sähköyhtiöiden kansalaisille aiheuttamaa eksistentiaalista kriisiä. Kyllä, sähköyhtiöiden ylimääräinen 5 miljardin suonenisku oli pahempi kuin korona ja Ukrainan sota yhteensä! (Voi vittu!)

Ensi talvena sähköyhtiöt lyövät lopuistakin selvinneistä suomalaisista jälleen kolmanneksen polvilleen ja nämä kesäviikothan menevät nopeasti. Lisäksi syksyllä tulee EU: n Suvereniteettirahasto maksuun, jolloin suomalaisten työllä ja vaivalla muodostamaa sosiaaliturvaa aletaan jakaa enämpi noissa Välimeren maissa. Siinä menee meidän suvereniteetti, mutta ei se toisilta varastamalla vahvistu heilläkään!

Siellä kun on jaettu kansalle vain verohelpotuksia, kuten Espanjan vasemmistohallitus poisti ruuan arvonlisäveron kokonaan. Siinä mielessä outoa, että meidän "vasemmistomme" (demarit, vasemmistoliitto) haluaisivat nimenomaan korottaa sitä ruuan alvia 10- 15%!

Nyt olisi siis pikaisesti saatava kauppojen ylijäämäruokien keräys ja jakelu kuntoon. Yli 400 neliön (Alepa, Lidl, ei iso) kaupoille kymmenien tuhansien sakot ylijäämäruuan hävittämisestä. Ranskan, Italian ja Espanjan malliin. Vai onko Suomi mallioppilas vain verojen keräämisessä ja oman kansansa kusettamisessa!

Kunnille asetettakoon velvoite järjestää lämpimät tilat ruokien jakelua varten ja kuntien autoilla tavaran kerääminen. Yle esitti ohjelman Brexitin jälkeisestä köyhyydestä Britanniassa ja siinä esiteltiin laajasti paikallisia ruokapankkeja. Sitä ohjelmaa voidaan käyttää loistavana esimerkkinä siitä, miten yli jääneitä elintarvikkeita voidaan jakaa sivistyneesti köyhille ihmisraukoille. Eikä heitä seisoteta tuntikausia ulkona pakkasessa, kuten Suomessa on tehty jo yli 30 vuotta.