Tänään Hesari kirjoittaa Helsingissä olevan jo yli sata pääosin maahanmuuttajataustaista nuorta, jotka väkivaltaa käyttäen ryöstelevät ihmisiä. Somalit ja arabit ovat taas pääosassa tässä rikollisuudessa ja eikös vain somalitaustainen Ujuni Ahmed kerro syyksi heidän kohtaamansa rasismin.

Somalit ovat tehtailleet Suomessa pilvin pimein uutisia kohtaamastaan ”kauheesta” rasismista, mutta aina ne ovat osoittautuneet valheiksi. Rasismia on myös jatkuvat perättömät syytökset rasismista, johon Ujuni Ahmed jälleen kerran syyllistyy.

Tuossa HS: n uutisessa ei kerrota uhrien taustoja, mutta olettaisin heistä 100% olevan kantasuomalaisia tai ainakin länsimaalaisia. Jutussa kerrotaan monien Helsingin paikkojen olevan jo turvattomia liikkua, mutta se ei taatusti koske somaleja, eikä lähi- itäläisiä. Nämä ryöstöt ovat siis samanlaista muslimien rasismia kuin Ruotsissakin.

Ruotsin Tv- 4 haastatteli keväällä joitakin maassa asuvia muslimityttöjä heidän kohtaamistaan peloista ja rasismista. He olivat saaneet "kauheita" huomautuksia huiveista, eikä yksi heistä käyttänyt sen takia enää julkisia kulkuneuvoja (valehteli, toim. huom.). Sen sijaan he eivät edes maininneet raiskauksia ja ryöstöjä, vaikka Ruotsissa tapahtui vuoden 2019 aikana 8350 raiskausta ja 2500 nuorisoryöstöä. Näitä raiskauksia ja ryöstöjä ei tapahdu heidän etnisille ryhmilleen, koska juuri heidän maanmiehensä niitä tekevät.

Ainakin Ruotsissa on jo meneillään muslimipakolaisten sota kantaväestöä vastaan. Svennejävel ja svennehora ovat siellä jo aivan yleisessä käytössä. Voisin heti laittaa tähän sata linkkiä (tässä, tässä, tässä,) musliminuorten kouluissa, kaduilla ja kaikkialla kuvaamista videoista, missä he yleensä isolla porukalla pahoinpitelevät, nöyryyttävät ja ryöstävät svennejäveliä tai svennehoraa.

Mitään tuollaista meillä ei onneksi ole vielä Suomessa, mutta se on näköjään jo hyvin aluillaan.

Te ette vie meidän vapauttamme, julisti Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri avatessaan valtiopäivät tänä syksynä. Ja siellä ryhdyttiin heti koviin toimenpiteisiin:

-Jengirikoksesta tulee tuplatuomio.

-Juna- ja metroasemilla, sekä tietyillä alueilla tiettyyn aikaan tapahtuvasta turhasta oleskelusta tulee ensin 10. 000 kruunun sakko ja toisella kertaa 30 päivää vankeutta.

Suomessa on vielä aikaa oikaista kurssia, mutta lukemieni Saarikon, Ohisalon ja Marinin lausuntojen perusteella tulee vain tyhjää lässytystä ja eri projekteihin pistetään 100 miljoonaa. Suomessa pakolaisten laulattamisessa, leikittämisessä ja kaikenlaisessa hoivaamisessa työskentelee jo tuhansia ihmisiä. Ehkä jopa enemmän kuin Turun telakalla.

Näistä "nuorisorikollisista" puhutaankin heti uhreina, jotka ajautuivat puukottamaan viattomia ihmisiä. Mitähän tapahtuisi, jos kantasuomalaisten nuorten jengi rupeaisi systemaattisesti ryöstämään ja pahoinpitelemään somaleja ja arabeja!

Tässä linkissä hieman kuvaa muslimien asenteista Ranskassa ja samanlaiset ne ovat varmasti Suomessakin:

Viimeaikaiset terrorihyökkäykset tuominnut ranskalainen imaami Hassen Chalghoumi kertoo saaneensa tuhansia tappouhkauksia lausuntojensa vuoksi.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu valtava määrä uhkauksia, joissa muslimeita kehotetaan surmaamaan ”ranskalaisia vääräuskoisiakin likaisempi” imaami.