Tässä on hyvä esimerkki Suomessa vellovasta rasismikeskustelusta. Tämän naisen postaus on tyypillisen lapsellinen, mutta samaan tyyliin jauhetaan Hesarissa ja Ylelläkin. Positiivista tuossa on se, että kommenttien perusteella valtava enemmistö suomalaisista on vielä täysijärkisiä.

Maakuva. Oliko Ruotsin maakuvalle positiivista se, ettei sotaa käyvän Ukrainan presidentti Zelenskyitä uskallettu viedä maan pääkaupunkiin! Ainakin tuon presidentin vieminen maaseudulle oli tarpeellista, koska samoihin aikoihin Tukholman metrosta löydettiin 15- vuotias tyttö, jolla oli mukanaan laukullinen käsikranaatteja. Ja vastaavia tapauksia on ollut myös aikaisemmin.

Nykyisin Ruotsissa on jo aivan yleistä, että alaikäiset kuljettavat rikollisjärjestöjen aseita ja räjähteitä varsinaiselle murhapaikalle. Tosin nuo alaikäiset myös yhä useammin tekevät ne murhat, koska heitä ei voida rangaista ja halukkaita siihen on pilvin pimein.

Ruotsin jengeissä on poliisin mukaan jo 30. 000 jäsentä ja samoin poliisin mukaan joka vuosi liittyy 1. 000 uutta nuorta.

Ruotsissa pakolaiset on kiintiöity kaikkiin kuntiin, joten nyt kaikki vähänkin suuremmat kaupungit/taajamat ovat muslimijengien huumekaupan ja -sotien riivaamia.

Tässä kuva kauniista ja historiallisesta Karlstadin kaupungista.

karlstad.jpg

Tämä kuva on lähempänä Karlstadin todellisuutta tänä päivänä, kun poliisi varoittaa kaupunkilaisia jo kalliden vaatteidenkin käyttämisestä. Kaikki muu turvallisuus ja idyllihän sieltä katosivat jo ajat sitten, mutta sille poliisi ei voi enää mitään.

jacka karlstad 3

Haluammeko siis tuon Ruotsin kammottavan sotkun meillekin, vai puhummeko asioista niiden oikeilla nimillä?