Kurditaustainen Alan Salehzadeh on kirjoituksissaan jo vuosien ajan arvostellut poliittista islamia, kuten kunnon kurdin kuuluukin. Hän ei siis ole arvostellut islamin uskontoa ja muslimeja, vaan tuota Ruhollah Khomeinin Iranista aloittamaa saatanallista poliittista islamia, jonka tarkoitus on maailman valloittaminen, sekä juutalaisten ja länsimaisten kansojen alistaminen ja käännyttäminen. Tappaminenkin ehkä, mutta kun puuttuu kykyä ja välineitä.

Tällä linjallaan Alan Salehzadeh ei kuitenkaan päässyt suomalaisen suvaitsevaiston suosioon, koska meillä ei hyväksytä minkäänlaista islamin arvostelua. Hän ei päässyt ylen vakituiseksi päivystäväksi muslimiksi ( vrt Hussein al- Taee ), kuningasNoske Erkki Tuomioja ei luovuttanut hänelle henkilökohtaisesti sdp: n jäsenkirjaa ( vrt Lelukalu Rami Adham ), eikä hän saanut Tarja Halosen karhumaista halausta.

Nyt ainakin Iltalehden blogeissaan Alan Salehzadeh on vaihtanut tyyliään ja kääntänyt kamelinnahkatakistaan sen karvaisen puolen päälle. Jokainen muslimimies pitäisi näköjään nylkeä tuppeen, ennen kuin ne lopulliset mielipiteet paljastuvat.

Talvella Alan Salehzadeh kirjoitti noista Oulun joukkoraiskauksista ja hän vihjaili hyvin suoraan näiden "herttaisten ja kunnollisten muslimimiesten" joutuneen suomalaisten pikkutyttöjen ansaan. Tällainen miellyttää tietysti #metoo feministejä, vaikka kantakirjasuomalaista seksirikollista puolustaville järjestetään pikavauhtia julkinen kivitys televisiossa ja lehdissä.

Nyt  afganistanilaistaustaisen Eva Tawasoli on rohkeasti tullut esiin tässä muslimien harjoittamassa kunniaväkivallan asiassa ja Alan Salehzadeh on ilmeisesti siitä saanut kipinän uusimpaan kirjoitukseensa. Tuo aikaisempi Alan olisi rohkeasti tullut Tawasolin tueksi tässä arassa asiassa ja siten saavuttanut suomalaisten valtavan enemmistön hyväksynnän. Kyseessähän ei ole itse islamin uskonnon arvostelu, vaan noiden kivikautisten tapojen ja naisten sortamisen arvostelu. Suomessa suomalaisia miehiäkin arvostellaan kaikesta mahdollisesta ja uusien tasa- arvolakien tullessa me saamme viikon aikaa sopeutua niihin. Ja se riittää.

Alan Salehzadeh on kuitenkin huomannut, että Suomessa pääsee yleen ja Tarja Halosen syliin vain #metoo lakeja noudattamalla, joten tuossa uusimmassa kirjoituksessaan hän leimaa kunniaväkivallasta kertovat evatawasolit valehtelijoiksi ja huijareiksi. Ei tietystikään kaikkia, mutta kirjoituksen perusteella hyvin monia "herttaisia ja kunnollisia muslimimiehiä" on huijattu. Alan olisi voinut kirjoittaa myös " työteliäitä muslimimiehiä", ei se olisi enää jutun uskottavuusarvoon vaikuttanut.