Hampurilaisketju Hesburger luopuu Woltin palveluista, joten jatkossa yrityksen tuotteita on mahdollista tilata vain lähettipalvelu Foodoran kautta. Asiaan on ehkä vaikuttanut tämä Ruotsin lehdissä ollut juttu ja video, joka ilmentää Foodoran korkeaa työmotivaatiota.

Ruokalähetti ei ole lähtenyt edes vessaa etsimään, koska hän halusi toimittaa ruuat mahdollisimman lämpöisinä tilaajalle. Niinpä hän on taipunut paskalle autonsa viereen ja säästänyt siten jopa 10 minuuttia toimitusajassa. Tosin tässä tapauksessa mies oli vähällä joutua käsikähmään vartijoiden kanssa, mutta noiden vartiointiliikkeiden kauheudenhan me tiedämme. Hesburger on saattanut ostaa oikeudet tuon kuvan käyttöön mainoksessaan, joten silloin tämä juttu tulee minulle kalliiksi!

Foodora-bajsar.jpg

Espoon Leppävaarassa bussikuskien yksiön kokoinen taukotila on muuttunut muslimien rukoushuoneeksi, vastoin yrityksen määräyksiä. Se on ihan normaalia jatkumoa; muslimit ottavat väkisin sen, mitä heille ei ole huomattu etuoikeutena antaa. Tuon uutisen taustalla on paljon muutakin, mikä on helppo päätellä. Rukoilijat vaativat muilta hiljaisuutta, jolloin ei- muslimit lähtevät syömään ja juomaan kahvinsa muualla.

Hesarissa oli reilut kymmenen vuotta sitten uutinen samaisessa Leppävaarassa sijainneesta kuntosalista. Jutusta näkyy nyt vain natsa, mutta silloin kerrottiin maahanmuuttajataustaisten nuorten vallanneen kuntosalin ja uhkailleen paikalla käyneitä kantakirjasuomalaisia. Sinne palkattiin vartijoita, mutta hekin lähtivät pian uhkailujen takia. Lopulta kuntosali suljettiin kokonaan. Asuin silloin Leppävaarassa, joten muistan tarkkaan tuon tapauksen.

Kerran menin tuohon Leppävaaran Sellossa sijaitsevaan suurkirjastoon ja koko sisääntuloaulan poikki oli yli 10 metriä pitkä Koraania ja siihen liittyvää kirjallisuutta esittelevä pöytä. Marssin välittömästi kirjaston henkilökunnan luo ja kysyin: miten ihmeessä joku uskonto voi vallata tämän meidän yhteisen olohuoneen. Sallitaanko sama myös juutalaisille ja lestadiolaisille? 

Tämä on jo neljäs kerta ja näistä tulee aina hirveästi valituksia. Kirjoita kirjaston johtajalle, ei nämä meidän päätöksiä ole, vastasivat kiusaantuneen näköiset naiset. Espoon Entressen kirjastossa mentiin vielä pidemmälle ja siellä perustettiin heti alussa moskeija kirjastoon. Se hulluus loppui kuitenkin yleisön raivokkaaseen vastarintaan.