Hesari kertoo tänään:

TULIASEIN ja veitsin aseistautunut, rohingyakansaan kuuluva kapinallisryhmä murhasi jopa 99 hindusiviiliä saman päivän aikana Rakhinen osavaltiossa Myanmarissa viime elokuussa, kertoo ihmisoikeusjärjestö Amnesty International selvityksessään, joka pohjautuu kymmeniin haastatteluihin ja kuolinsyytutkijoiden analysoimiin valokuvatodisteisiin.

Joukkomurha tehtiin 25. elokuuta. Samana päivänä kapinalliset hyökkäsivät useisiin Myanmarin turvallisuusjoukkojen kohteisiin, mitä johti armeijan laajaan väkivaltakampanjaan rohongyoja vastaan ja satojentuhansien rohingyojen pakenemiseen Bangladeshiin.

Ah Nauk Kha Maung Seikin kylässä asuneista hinduista 53 tapettiin teloitustyyliin. Kahdeksan hindunaista ja -kahdeksan hindulasta jätettiin henkiin ja pakotettiin ”kääntymään” rohingyojen valtauskontoon islamiin. Samana päivänä naapurikylästä Ye Bauk Kyarista katosi 46 hindua, joiden epäillään niin ikään joutuneen murhatuiksi.

No johan on pe**e! Yli puoli vuotta meille on rummutettu tämän rohingya- muslimikansan kokemasta kauhistuttavasta vainosta, johon syyllistyivät nimenomaan Myanmarin buddhalaiset vaskistit. Enemmistölle suomalaisiakin on ollut suorastaan mahdotonta uskoa, että buddhalaiset, maailman rauhanomaisin uskontoryhmä alkaisi summittaisesti tappaa ja raiskata muslimeja. Mutta kun Yle, Hesari ja "oikeat mediat" ovat toitottaneet sitä kuukaudesta toiseen. Hesarikin viime sunnuntain numerossaan kirjoitti asiasta laajasti ja väheksyi muslimien "pikkuruisia hyökkäyksiä".

Intiassa aggressiiviset hindut ovat jatkuvasti muslimien kimpussa, kuten myös muslimit tänäänkin kymmenissä maissa tappavat ja raiskaavat muiden uskontojen edustajia. Ja Myanmarissa oli siis ainakin aluksi kyse näiden kahden ryhmän keskinäisestä väkivallasta, mutta jotenkin buddhalaisista tehtiin paholaisia.

Tuo muslimien tekemä sadan hindun murha on varmasti ollut koko ajan tiedossa, mutta siitä on poliittisista syistä vaettu.

”Esimerkiksi Suomi ei tule ottamaan vastaan miljoonaa rohingyaa", lausuu Norjalainen Knut Østby, joka on YK: n maapäällikkö Myanmarissa. Voi varmasti ainakin yrittää, jos seuraavassa hallituksessa ovat Vihreät ( De Gröna) ja Vasemmistoliitto ( Feministisk Jihad ). Tälle minun asuinalueelleni E: n kaupungissa on tulvinut viime vuosina aivan valtavasti pakolaisia ja nyt on näkynyt myös sen näköisiä nuoria miehiä, että kuvittelisin heidän tulevan jostain Jemenistä tai Myanmarista. Kyllä, olen antropologiaan ja kallonmittauksiin  erikoistunut kirvesmies!