Ruotsissa asuu jo miljoona muslimia, mutta tutkimuksen mukaan yksikään niiden imaami, moskeija tai sadat järjestöt ei ole tuominnut Hamasin terrori- iskua Israeliin. Vaikka ne ovat nähneet raskaana olevien juutalaisnaisten auki leikatut vatsat, elävältä poltetut tai kurkku katkaistut sylivauvat, sekä raiskatut ja murhatut nuoret naiset, joiden ruumiit on sen jälkeen häpäisty.

Mutta tukimielenosoituksia Hamasille oli kaikkialla ja muutaman kunnan tankoon nostama Israelin lippu jouduttiin uhkausten takia poistamaan pikavauhtia. Kirjoittaa terrorin ja Lähi- idän tutkija Magnus Norell Expressenissä.

Samahan on tosin Suomessakin: imaamit ja muslimifoorumit vinkuivat kesällä muslimien kokemien kaikenlaisten mikroaggressioiden ja muiden naurettavuuksien takia, mutta Hamasin terrorista ne eivät ole sanoneet sanaakaan. Suomen imaamit siis kannattavat tuollaista terroria, kuten ne kannattavat myös musliminuorten koko ajan kiihtyvää ryöstelyä, raiskauksia ja terroria suomalaisia kohtaan!

Ruotsin muslimiorganisaatiot eivät ole tuominneet edes Brysselissä tapahtunutta kahden ruotsalaisen jalkapallofanin murhaa ja se tuo jo kylmiä väreitä medelsvenssonin selkäpiihin. He eivät uskalla enää matkustaa ulkomaille, mutta kotimaassa on vielä pahempaa!

Kaiken huipuksi Ruotsissa muslimipakolaiset on kuntakiintiöiden avulla jaettu ympäri maata, joten lähes jokaisella ruotsalaisella on sosiaalituella vetelehtivä ja huumekauppaa käyvä muslimi naapurinaan. Piilopaikkoja ei siis ole missään, jos Gazan kriisi leimahtaa kunnolla ja satojen Ruotsiin palanneiden Isis- terroristien lisäksi myös tavalliset mohammedit innostuvat kurkkuja leikkaamaan.

Onneksi Suomessa on nyt päättäväinen hallitus, joka kiristää kansalaisuuden saamista ja ulkomaalaisille rakennetaan oma, velvoittava sosiaalitukijärjestelmä. Nythän tänne on tultu muslimimaista ihan tarkoituksella koko elämäksi sosialituella makaamaan, eikä ole käynyt mielessäkään ikinä töihin mennä. Mutta tulkkeja koko elämäksi, kaikki ilmaiseksi, kotiapulaisia ja kaiken maailman kulttuuritulkkeja on vaadittu parta täristen rähisemällä.