Sanna Marin kävi Brysselissä vaatimassa Venäjälle täyttä viisumikieltoa EU: n alueella. Vaikka Suomen raja on enää viimeisenä auki ja vaikka Sanna Marinin hallitus voisi koska tahansa sulkea sen. Naurettavaa bimboilua ja julkisuuspeliä vakavalla asialla.

Finland PM Sanna Marin's photoshoot for Trendi magazine sparks sexism  debate - CNN StyleCicciolina vilautti eduskunnalle | Elävä arkisto | yle.fi  Ei kun Voguessa näytin tisseistä sen verran, että loput voi kuvitella.

Sanna Marin ja Suomen tyttöhallitus ovat vain Saksan perskärpäsiä ja tekevät mitä Saksa tahtoo. Ja Saksa haluaa pitää yllä yhteyksiä Venäjään, kuten liittokansleri Scholzin jatkuva soittelu Putinille osoittaa.

Saksalainen puolustusalan yhtiö Rheinmetall on korjannut omalla kustannuksellaan 16 varastossa ollutta Marder-rynnäkköpanssarivaunua, joiden kerrotaan olevan nyt valmiina toimitettavaksi Ukrainalle. NDR– ja ARD-medioiden mukaan Marderien toimitukset ovat toistaiseksi jäässä, sillä Saksan hallitus ei ole myöntänyt kalustolle vientilupaa. Rheinmetall kertoo korjaavansa parhaillaan 14 muuta Marder-vaunua ja pystyvänsä palauttamaan varastoista toimintakuntoon yhteensä 70 panssariajoneuvoa.

Heinäkuussa Saksa teki jopa 10 miljardin kaappauksen tuossa Uniperin- Fortumin jutussa. Nyt suomalaiset ovat nielleet sen tappion ja Saksa suunnittelee jo kansallistavansa koko Uniperin! Se vie tietysti myös Uniperin tuottoisat osat ja viekö perkele myös koko Fortumin; en ihmettelisi! Muualla lehdistössä kerrotaan suurten saksalaisten kaasuyhtiöiden olevan kaatumassa ja sen takia Saksa pistää taas suomalaiset maksamaan.