Nyt on alkamassa ennennäkemättömän verinen sota juutalaisten ja kristittyjen armeijoiden käydessä ihan lähipäivinä kukistamaan palestiinalaisen Hamasin terroristiarmeijaa. Jolla on valtava kannatus etenkin muslimimaissa, mutta myös Euroopassa on ollut satoja mielenosoituksia Hamasin puolesta.

Toreilla ja kaduilla on heilutettu avoimesti terroristijärjestön lippua ja huudettu kuolemaa juutalaisten lisäksi myös muille vääräuskoisille. Tuon puukamelin sisällä ydinjoukkona ovat sen "tuhotun" Isis- järjestön veteraanit ja kannattajat.

Se Gazan sota tulee näkymään myös Euroopassa ja jo nyt Ranskassa on puukotettu yksi opettaja kuoliaaksi, sekä eilen Belgiassa ammuttiin kaksi Ruotsin tunnuksilla varustettuun paitaan pukeutunutta jalkapallofania. Gazan valtauksen alettua voi siis Euroopassa tulla oikea terrorin aalto, jonka muslimit kohdistavat taas kaikkein heikoimpiin kansanryhmiin.

Ruotsin koko yhteiskunta on sekaisin väkivallan takia, oikeuslaitos tukossa  ja vankilat niin täynnä, että vankeja vapautetaan etuajassa ja jopa murhistakin tuomittuja on päästetty vapaalle jalalle odottamaan vankilapaikkaa.

Viikko sitten Ruotsissa hyökättiin perättäisinä päivinä kahden lapsiperheen omakotitaloihin ja kaksi naista ja yksi mies kuoli, sekä muita paikalla olleita naisia ja lapsia haavoittui. Poliisi sai kiinni tekijän, joka oli molemmissa sama 16- vuotias somali (16- 35v paperiton, tot. näk.)

Kuinka monet näistä murhaajista lähtevät piileskelemään itään väärillä papereilla, koska Suomi- neito on täysin jalat levällään tässä uudessa tilanteessa. Meillä on hyvä, asioista tietoinen ja päättäväinen hallitus, mutta kun lakien käsittely kestää ainakin vuoden.

Hesarilta ja Yleltä kesti viikon myöntää ja kirjoittaa Hamasin olevan terroristijärjestö, vaikka Internet oli täynnä murhattujen naisten, lasten ja jopa vauvojen kuvia.

Samoin meillä on peräti kolme presidenttiehdokasta, jotka ovat terroristeja turvaan hakemalla, julkisella puolustamisella ja Twitterissä ylistämällä itse asiassa tukeneet ääri- islamistisia kansanmurhia.

Näin Pekka Haavisto hyväksyi jesidien kansanmurhan, Li Andersson viikko sitten tehdyt 1300 juutalaisen murhat ja Jutta Urpilainen oikein hehkutti parhaillaan jemeniläisten kansanmurhaa tekeviä emiraatti- arabeja. Onko joku Puolan johtaja ylistänyt Auschwitzin kansanmurhaa, vai minkä takia Puola ei ole oikeusvaltio!

Myös presidentti Tarja Halonen puolusti al- Holin naisten tutkimatta ja tuomitsematta jättämistä sanomalla: Ei ole rikos olla naimisissa. Isättömänä kasvanut Halonen ei siis voinut tehdä isänmurhaa, mutta eilisessä A- studiossa hän sentään pääsi teilaamaan Nobelin rauhanpalkinnon saaneen ja juuri kuolleen Martti Ahtisaaren, sekä käytti koko ohjelman omien varsin kyseenalaisten saavutustensa hehkuttamiseen.

Suomen naisilla on irvokas tapa häpäistä kuolleita, suurta kansansuosiota nauttivia ja itseään menestyneempiä miehiä: Kaarina härkä- Hazard monta kertaa, Märta Tikkanen, Donnerin leski ja nyt Tarja Halonen. Eivät sentään vedä ruumiita auton perässä kieppuen pitkin katuja, vaikka halua siihenkin heillä varmasti olisi!