Ruotsin tv- kanavilla on ollut jo kolme tapausta, joissa naistoimittajat ovat hyökänneet rasistisesti Ukrainan pakolaisia vastaan. Tässä, tässä ja tässä. Näistä tulee satojen miljoonien kustannukset, Ukrainasta tulee valepakolaisia ja erääseen ohjelmaan oli jopa saatu sotaa pakeneva ukrainalainen mies. Tässä taas Ukrainan naiset ja lapset järjestivät "mielenosoituksen", jossa he halusivat kiittää Ruotsia ja ruotsalaisia saamastaan avusta. 

Muslimit olivat Hitlerin uskollisia tukijoita ja heiluttelevat vieläkin hakaristilippuja. Siitä tuo otsikko. 

Feministit ovat tuominneet jyrkästi kaikenlaisen muslimipakolaisten motiivien epäilyt. Vuoden 2018 vaaleissa Ruotsissa oli kuuma kysymys 9. 000 afganistanilaista yksin tullutta lapsipakolaista, joille hallitus antoi lailla oikeuden jäädä maahan. Kukapa meistäkään haluaisi heittää pienet tytöt ja pojat sodan jalkoihin ja kauhistuttavaan kurjuuteen!

Expressen lehti oli ottanut selvää näistä lapsukaisista ja tulokset tässä:

-99. 4% oli miehiä.

-49% heistä oli itse kertonut asuneensa Iranissa vähintään vuoden ennen Ruotsiin tuloa. Keskimäärin he ilmoittivat asuneensa Iranissa 10 vuotta.

-2% näistä Iranissa asuneista ilmoitti olleensa sotimassa Syyriassa.

-78% oli todettu Ruotsin Migrin tutkimuksissa vanhemmiksi kuin mitä he olivat ilmoittaneet.

TV4 kritiserar miljardnota för ukrainska flyktingar – vurmade för ’ensamkommande’

Vasemmalla Afganistanin alaikäiset tytöt ja pojat ja oikealla Ukrainan äidit ja lapset. Ruotsin ja Suomen feministeille nuo vasemmanpuoleiset ovat arvokkaampia ja enemmän hädässä.

Tämä afgaanien tapaus on sikälikin mielenkiintoinen, koska Suomen tyttöhallitus on nimenomaan hakemassa Iranista ne 2. 000 kiintiöpakolaista.