Heikki Hurstin leipäjonolle ei löydy Helsingistä uusia toimitiloja, mutta kukkenheimille löytyi heti sopiva paikka. Varsinkin kokoomuslaiset ovat innoissaan tuosta uudesta monumentista ja olen käynyt kommentoimassakin pahimpia höyrypäitä:

 

"Kokoomuksen Lasse Männistö oli jo käynyt Bilbaossa ja esitti valtavan ylistyslaulun Guggenheimin puolesta. Kävikö hän siellä noilla museoprojektiin varatuilla veronmaksajien rahoilla, siihen en saanut vastausta.

Ehdotin Männistölle, että koska aivan lähivuosina hänen kotikaupunkinsa Helsinki joutuu pistämään 10.000- 30.000 julkisen sektorin työntekijää (naista) kävelemään, niin olkoon siinä performanssia ja modernia taidetta ihan liiankin kanssa.

Perustettakoon Helsinkiin sen sijaan Hursti- Wursti center, missä Heikki Hursti jakaa leipää ja makkaraa eläkeläisille, työttömille ja lapsiperheille. Tuo keskus kuvaa hyvin modernin Suomen tilaa, kun suuri osa kansasta on pistetty kerjuulle ja joutuvat he ulkomaalaisten kanssa tappelemaan leivänkannikoista.

Kallion leipäjonolle kun ei tunnu löytyvän uusia tiloja, jos niitä nyt tosissaan etsitäänkään".


   

 

Nyt on sitten sivistyneistömme lähdössä oikein voimalla auttamaan Libyaa, jonka tulevasta hallituksesta ei kukaan tiedä vielä mitään. Libya on yksi Afrikan rikkaimpia valtioita, missä asuminen on tuettua, sekä koulutus ja terveydenhoito ilmaista. 


Maan 6. 5 miljoonasta asukkaasta 30% on työttöminä ja vielä enemmän vajaatyöllistettyinä, mutta silti maassa oli 2 miljoonaa siirtotyöläistä. He eivät siis asuneet siellä vakituisesti, eikä heillä ollut libyalaisten etuoikeuksia. Nyt nämä kaakkoisaasialaiset, egyptiläiset ja muista köyhistä maista tulleet siirtotyöläiset ovat paenneet maan sisällissotaa ja oikeat libyalaiset ovat pulassa.


Suomalaisten veronmaksajien rahoilla on aivan turha lähteä sinne sättäämään; opetelkoot viimeinkin tekemään itse paskahommansa! Pakenevat tietysti heti Eurooppaan, koska täällä asuvat heimoveljensä kertovat vielä paremmista oloista; asunto, koulutus ja terveydenhoito ilmaista ja loputtomissa kotoutusleikeissä tienaa paremmin kuin töissä.