Yksi suurimpia joulun ihmeitä on nyt ollut, kun Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo ilmoitti ydinvoiman olleen jo vuosia osana vihreiden energiapakettia. Vaikka he ovat jo kaksi kertaa lähteneet hallituksesta sen tehtyä myönteisen päätöksen ydinvoimalasta. Vihreiden äänestäjät ovat kuitenkin olleet poliittisesti aktiivisia keskimäärin 1. 2 vuotta, joten heihin uppoaa mikä vaan.

Tämän hallituksen entisistä ja nykyisistä ministereistä on hallituksen aikana synnyttänyt tai ollut äitiyslomalla jo Annika Saarikko, Li Andersson, Maria Ohisalo, Katri Kulmuni, Krista Kiuru ja vihreiden vt. puheenjohtaja Iris Suomelakin on siunatussa tilassa. Tuohan on tietysti hieno asia kansan ikääntymisen kannalta, mutta ilmaston kannalta tuhoisaa.

Suomessa väitetään ihan selvin päin ja julkisesti, että miehetkin voivat synnyttää, koska sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio. Näin ollen voimme ehkä piankin odottaa ulkoministeri Pekka Haaviston ilmoittavan synnyttäneensä broilerin.

Siis poliittisen broilerin tietysti, kuten nämä muutkin hallituksen jäsenet, se pitää käsittää! Tosin lehdissä kerrotaan Pekan vihityn koirasvaimo Antonion palanneen takaisin Quiton torille, mutta olisiko kyseessä sitten se näin jouluisin yleinen neitseellinen synnytys. Jos koiras synnyttää todistetusti broilerin, niin kukapa enää viitsii tuota neitseellisyyttäkään epäillä!

Mikä on sitten Liike Nyt (nylkyttää kokoomusta, suom. huom.) puheenjohtaja Hjallis Harkimon rooli tässä vauvabuumissa, sitä voimme vain arvailla. Hänellähän on tunnetusti ollut tapana astua yli puoluerajojen ja vauvoja, vaimoja, morsiamia, tyttöystäviä, etc, on ollut jo ainakin kolmesta puolueesta. Lopuksi aiheeseen sopiva jouluruno:

Ei piparia saa,

ken ei itse sitä hanki.

Jos sohvalla vain löhöää,

on jortikkansa vanki.

Hyvää Joulua vaan kaikille!