Kolmannes Suomeen tulevista iranilaisista (afgaanit) ja irakilaisista miehistä on kärsinyt kidutusta kotimaassaan. Tuohan on aivan loistava uutinen Suomeen matkalla oleville pakolaisille, jotka ovat jo huolestuneena lukeneet omankielisiltä Ohjeita pakolaisille sivuiltaan, ettei homoseksuaalisuus tai kristityksi kääntyminen enää takaa automaattisesti ilmaista loppuelämää Suomessa.

Kidutustrauma voi aiheuttaa monentasoisia psyykkisiä, fyysisiä ja sosiaalisia ongelmia, jolloin myös hoito vaatii usein moniammatillista lähestymistapaa.

Ja tuohan se vasta hienoa on, koska nyt tyttöhallitus pystyy taas luomaan Migriin satoja uusia ”päätösperäisiä” työpaikkoja. Eikä kidutuksesta tietenkään useimmiten mitään arpia jää, koska se on sitä kaikkein pahinta henkistä kidutusta.

Täytyyhän meidän uskoa asiakkaan kertomusta, kuten Helsingin sosiaaliviraston korkea naisvirkailija totesi kerran A- studiossa. Hän oli juuri kertonut 20 virolaisen hakeneen (ja saaneen) sosiaalitukea samasta asunnosta.

Suomi valittiin juuri kestävän kehityksen mallivaltioksi. Onko se nyt sitten kestävää kehitystä, jos viimeiset 13 vuotta on joka vuosi 20% valtion budjetista rahoitettu velalla!

-Meillä on yli 200 miljardia rahaa eläkesäätiöiden tileillä, joten kyllä me maksamme kolmen itäeurooppalaisen maan osuudet, kehui Kimmo Tiilikainen Merkelille, kun ei muuten jossain ilmastoasiassa saatu sopua aikaan.

- Me emme halua mitään satojen miljoonien jäsenmaksupalautuksia, kuten Tanska, Ruotsi ja Hollanti, koska meidän suomalaisten mielestä Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista, kirkuu Eurooppa ministeri Tytti Tuppurainen Brysselin salongeissa.

Näissä maailman missikisoissa Suomi- neidolla on botox- huulet, silikonitissit ja irtopakarat, mutta muut eivät vain ole huomaavinaankaan. Se Suomi- neidon hymykin on samanlainen kuminauhalla kiristetty suden irvistys kuin Tuppuraisella ja Anni Sinnemäellä.

Suomen työeläkkeet ovat vuosikymmenien indeksileikkausten jälkeen enää 40% palkoista, vaikka alkuperäinen tavoite oli 60%. Muissa EU- maissa nuo työeläkkeet ovat 60- 100%. Kymmenet tuhannet pienipalkkaisina ahertaneet suomalaiset saavat jo pienempää työeläkettä kuin on Kelan takuueläke.

Jollaisen Somaliasta perheenyhdistämisen kautta Suomeen saapuva ja "lastensa kotoutumista nopeuttamaan" tullut ”isovanhempi” kuittaa jo lentokentällä. Todennäköisesti hän on vielä eläkkeelle pääsyään nopeuttaakseen valehdellut ikänsä 15 vuotta ylöspäin, kuten hänen nuoret sukulaismiehensä ovat valehdelleet ikänsä 15 vuotta alaspäin, jotta saivat sen lapsille automaattisen oleskeluluvan.

 Siihen "somalimummon" oleskelulupaan kuuluu sitten vielä keskiluokkaisesti kalustettu asunto ja tietysti muutaman vuoden välein uudet kalusteet ja uusi 2 metriä leveä televisio. Seinän takana sitten se suomalainen siivoojamummo tuskailee, kun digiboxi ei anna enää kuvaa ikivanhaan televisioon.

Nyt on Valko- Venäjän kautta tulossa irakilaisten laumoja ensin Liettuaan ja sitten tietysti Suomeen. Eiväthän ne Saksaan mene, koska siellä lyödään nopeasti työpaikan osoite kouraan ja sosiaalituetkin ovat puolet pienempiä kuin Suomessa. 

Pian meillä on taas tuhansia LeluKalu- Rameja, Hassan pyörätuoli- Yk- sotilaita ja kaikenlaisia 3- Kelapetosta- Husuja tulossa kestävyysvajetta pelastamaan. Mitä tuokin Husun 12. 500 euron petokset nyt on, sellaisista selviää pienillä sakoilla ja nyt tuo sankari korjaa Suomen kestävyysvajetta jakamalla valtion rahaa erilaisille maahanmuutajien järjestöille. Kun kerran nuo rahahommat osaa!