Suomessa on jälleen kova kohu naisvihasta ja naisten kokemasta väkivallasta. Iltalehdessä asiaa kommentoi "asiantuntija" Katju Aro, jolle Feministisen puolueen entiselle puheenjohtajalle se naisvihasta puhuminen on enemmänkin rahakas ammatti.

Samassa lehdessä Katri Helena kertoo julkisuuden olevan hänelle ammatti, josta hän saa elatuksensa. Niinpä hän onkin sitten raapustanut jonkun toimittajan avustuksella kasaan kirjan, jossa hän pyrkii kaikin keinoin häpäisemään entistä aviomiestään Panu Rajalaa.

Tuollaisia kirjoja naisilla on paljon ja ne myyvät hyvin, kuten muistamme Märta Tikkasen kuollutta miestään Henrik Tikkasta viipaloivasta kirjasta Miestä ei voi raiskata. Märta sai siitä hyvät rahat ja jonkun muunkin kirjasen ulos samalla vauhdilla, mutta siihen se jäi.

Suomessa on ilmeisesti tehty jo tuhansia tutkimuksia suomalaisten miesten väkivallasta ja se on rahakas ja työllistävä teollisuudenhaara. Joskus 15 vuotta sitten aiottiin tehdä tutkimus suomalaisten naisten väkivallasta, mutta naisjärjestöjen raivokas vastarinta esti sen. Ja aivan aiheesta, koska poliisin ja muiden viranomaisten mielestä sieltä saattaisi paljastua aivan liian paljon.

Miehet eivät yleensä paljastele mitään parisuhteidensa tapahtumia, mutta jo 20 vuotta sitten eronneena voin parilla esimerkillä lyödä vastamyrkkyä tuohon virinneeseen hysteriaan. Ja koska tietysti sain eron jälkeen mahdollisimman epäoikeudenmukaisen kohtelun viranomaisilta ja varsinkinkin tämä eksä teki kaikki mahdolliset pirullisuudet mitä keksi ja mitä feministien ohjekirjoissa kehotettiin tekemään.

Asuin pitkästi toistakymmentä vuotta sellaisen kympin tytön kanssa, joka oli oikea enkeli suvun ja muun julkisen esiintymisen kanssa. Sitten jo muutaman oluen jälkeen täysi peto, mutta sitäkin vain minun tuttujeni ja sukulaisteni läsnäollessa.

Itse tapasin hänen sukuaan ja tuttujaan varmaan satoja kertoja myös kosteissakin juhlissa, mutta en yhtä ainutta kertaa aiheuttanut mitään sekaannusta tai epäsopua. Joskus pahoittelin seuraavana päivänä olleeni liian humalassa, mutta tämä Hankenin mastiffi (maisteri, suom. huom.) kehui minun käyttäytyneen hyvin.

Ison laman aikaan -90 luvulla myin liian velkaisen ok- taloni ja muutimme vuokralle toiseen  ok- taloon. Eräänä iltana tulimme kapakasta ja mastiffi oli jälleen erittäin aggressiivisella tuulella, joten menin suoraan nukkumaan. Mastiffi jäi kuitenkin juomaan jääkaapin oluita ja feminismin pannuaan lämmittämään.

Joskus tunnin kuluttua heräsin siihen, kun poliisi ravisteli olkapäästä. Konstaapeli sanoi etten asu siellä, joten minun pitää välittömästi poistua tai he vievät putkaan. Tokenin yllätyksestä ja kaivoin esiin ison kasan laskuja ja kuitteja. Miten ihmeessä minä en asu siellä, jos kaikki sähkö-, puhelin-, öljy- ja muut sopimukset ovat minun nimissäni ja minä olen ne yksin maksanut jo monien vuosien ajan!

Miespoliisit sitten tietysti hermostuivat ja meinasivat viedä humalaisen naisen putkaan. Minä kuitenkin sanoin, että antaa sen riehua vähän aikaa, pian se puhkeaa tunnin kestävään hysteeriseen itkuun ja sen jälkeen se haluaa nussia.

Asuin tuon naisen kanssa lähes koko hänen pitkän opiskeluaikansa ajan ja aina opintolainan tai muutaman tunnin viikkotöistä rahaa saatuaan hänellä oli tapana mennä juhlimaan ne rahat pois kavereidensa kanssa. Ettei vain tarvitsisi yhteisiin menoihin osallistua, koska meillähän on se naisten tasa- arvo!

Eräänä yönä heräsin sitten tuossa samassa talossa keskellä viikkoa ja aamuyöstä, kun lasikuistilta kuului hirveää huutoa ja jytinää. Tuo nainen tappeli siellä taksikuskin kanssa, koska hänellä ei ollut rahaa maksaa kyytiä. Minulla oli onneksi rahaa kotona, ettei tarvinnut lähteä vihaisen kuskin ajamalla taksilla automaatille.

Seuraavana päivänä tuo nainen kertoi soittavansa yliopiston Irti väkivallasta numeroon, koska hän itsekin myönsi näiden rähinöidensä olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. Tuskinpa soitti, koska pari päivää myöhemmin hän oli jo niin voimaantunut, että väitti sen tappelunsa taksikuskin kanssa olleen minun syytäni! Naisen logiikka on paljon oudompi kuin mitä Speden ohjelmissa esitettiin. 

Siinä pari esimerkkiä malliksi. Kaikkea vanhaa sitä tuleekin muisteltua, mutta pistetään nyt ihan piruuttaan menemään!