Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kävelee Helsingin Stockmannin tiskille ja tilaa 500 grammaa kanafileetä, sitä vapaana kasvanutta ja nukutuksessa teurastettua tietenkin. Siinä odotellessaan hän herkuttelee viimeisimmillä puolueiden kannatusmittauksilla. Syrjäsilmällä Touko kuitenkin näkee myyjän heittävän pakettiin kauhallisen siansorkkia, jonka tämä sitten ojentaa hänelle. Touko ei puhu mitään, vaan ottaa hymyillen paketin ja lähtee uutta eduskunta- avustajaansa kuksimaan. Kuin ihmeen kaupalla hän oli saanut valittua heteronaisen, eikä homppelia tai suoraa lesboa, kuten vihreissä yleensä vaaditaan.

Aivan, tuossa tarinassa kaikki muu on itsestään selvää ja totta, mutta Touko nostaisi hirveän metelin jos hänen kanapakettiinsa lyötäisiin kauhallinen siansorkkia. Mutta maahanmuuttopolitiikassaan Touko hyväksyy vielä hullummat käytännöt ja vaatii kaikkia suomalaisia tekemään samoin. Televisiossa näytettiin (2015) päivittäin hukkunutta pikkupoikaa ja puhuttiin Syyrian lapsista, mutta jo seuraavissa kuvissa näytettiin maahan lappavia kymmeniätuhansia partaisia miehiä.

Bosnian sodan (1992- 1995) aikaan  Nordrhein-Westfalenin osavaltioon Saksassa tuli 75. 000 bosnialaista pakolaista. Daytonin rauhansopimuksen syntymisen jälkeen nämä pakolaiset saivat osavaltiolta kirjeen, joka alkoi ”Teidän paluunne Bosnia-Hertsegovinaan”. Ensimmäisinä lähteneet saivat suuremman "starttirahan" kuin myöhemmin lähtevät. Periaate oli kuitenkin selvä; sota on loppunut ja nyt te lähdette rakentamaan Bosnia- Hertsegovinaa, kuten me aikoinaan jälleenrakensimme Saksan. Tämä tapahtui siis vain 20 vuotta sitten.

Miksi Suomi ei siis voisi myöntää vaikkapa 3- vuotisia oleskelulupia esim.  Lähi- idän sotia pakeneville nuorille miehille. Irakin sotakin on pian ohi. Sodan jatkuessa lupaan leimattaisiin jatkoa automaattisesti, mutta samalla katsottaisiin miehen tekemiset Suomessa. Sodan sitten loputtua tulisi samanlainen kirje kuin noille bosnialaisille Saksassa.

Nykyinen pakolaispolitiikka on täysin mahdoton; Ruotsissakin on ollut vain yksi oikea terrori- isku, mutta siellä ammuskellaan jo enemmän kuin suurimmassa osassa Lähi- itää.

Minulla on edelleenkin vahva luottamus Suomen kenttäpoliisiin, mutta Supon, Krp: n ja Migrin toiminta tässä Turun tapauksessa oli täysin kelvotonta. Mitään ei kerrota "tutkinnallisista syistä" ja murhamiesten yksityisyydensuoja on se tärkein asia.  Annetaan kansainvälinen etsintäkuulutus henkilöstä, joka voi oleskella Suomessakin, mutta nimeä ja kuvaa ei julkaista! Onko tutkinnanjohtaja komisario Crista Granroth täysi idiootti, vai vain tyhmä blondi?

Ja sitten Migri ja muut hörhöt laittavat yli kaksikymppisiä partalapsia samaan kouluun 15- vuotiaiden suomalaislasten kanssa!