Gazan siviileillä on nyt apokalyptinen tilanne sanotaan kaikissa medioissa. Israelin armeija ilmoittaa lentolehtisin ja kaikilla mahdollisilla medioilla alueita, mihin näiden siviilien pitää siirtyä ja missä he ovat turvassa pommituksilta.

Eihän se mitään hyödytä, koska Hamasin terroristit siirtyvät myös sinne tunneleita pitkin ja ampuvat sieltä raketteja Israeliin. Ja taas jopa miljoona israelilaista joutuu juoksemaan pommisuojiin.

Egyptillä on 13 km rajaa Gazaan, joten miksi kukaan ei kysy Egyptin vastuuta tilanteessa? Ei Israel halua palestiinalaisia siviilejä tuhota, koska itse juutalaisten maassakin asuu jo kaksi miljooonaa palestiinalaista muslimia.

Muslimimaat ja muslimit tunnustavat vain Kairon julistuksen, joka antaa ihmisoikeudet vain heille itselleen ja siinäkin vain miehille. Niillä on olemassa myös suuri ja mahtava Umma, joka pitää huolen kaikista maailman muslimeista. Paskapuhetta ja imaamien houreita kaikki tyynni!

Lapin sodan sytyttyä Torniojokilaaksossa Ruotsilta kesti vain kaksi tuntia päättää rajan avaamisesta suomalaisille pakolaisille. Mutta ketään 16- 65 vuotiasta miestä ei päästetty rajan yli, vaikka ei ollut kyllä tulossakaan.

Egypti voisi nyt samalla tavalla avata rajansa Gazan naisille ja lapsille. Tietty kymmenien neliökilometrien alue aidattaisiin nopeasti jollain natolangalla ja kymmenet avustusjärjestöt pystyttäisivät parissa viikossa telttakylät, ruokailutilat, kenttäsairaalat ja kaiken mahdollisen. Israel suostuisi aivan varmasti vaikka parin viikonkin aselepoon tällaista operaatiota varten.

Tätä ei kukaan edes vaadi ja kaikkein vähiten muslimimaat ja se Umma. Koska muslimeja kiinnostaa vain Israelin tuhoaminen ja Euroopan valloittaminen.

Sitten Li Andersson ja Eva Biaudet kirkuvat eduskunnassa, että meidän pitää avata itärajamme kaiken maailman muslimimiehille, jotka ovat repineet paperinsa ennen rajalle tuloa.

Vuoden 2015 pakolaisvyöryn aikaan Ruotsin hallituksen valtiovarainministerinä oli Anders Borg. Nyt hän sanoo, että Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on ollut suuri virhe. Hänen mielestään nimenomaan "pakolaisten" ottaminen Lähi- idästä ja Pohjois- Afrikasta (arabit ja somalit) on ollut se suuri virhe.

Olemmehan me Suomessakin nähneet kuinka maahamme tulleet virolaiset, ukrainalaiset, venäläiset, kiinalaiset, vietnamilaiset, intialaiset, kosovolaiset, jne. ovat sopeutuneet loistavasti, työllistyneet ja tuovat sitä paljon puhuttua monikulttuurisuutta.

Sitten taas nämä Lähi- idästä ja pohjoisafrikkalaiset (arabit, somalit) tulevat vain elämään sosiaalituilla ja tuovat valtavan määrän rikollisuutta. Joka vain pahenee toisen polven pakolaisilla, koska nämä eivät enää saa täyttä palettia sosiaalitukia ja palkallista lomaa koko elämäkseen.

Tuo Egyptin avaama alue olisi hyvä alku sille Siinai Optiolle, jota nimenomaan Egpyti on itse ehdottanut. Siinä edessä on kaasukenttiä, joilta pelestiinalaiset voisivat saada tuloja. Israel saa jo 60% kaikesta käyttämästään vedestä merivedenpuhdistamoista, joten sellaisia voisi myös tuolle  palestiinalaisten uudelle alueelle rakentaa.

Israel tulee nimittäin nyt rakentamaan leveitä turva- alueita Gazan ympärille ja se supistaa pientä kaistaa entisestään. Egyptillähän on jo pitkään ollut sellaisia alueita, joille tulijat on ammuttu niille jalansijoilleen (Umma!).

New" Idea: Connecting Gaza to Northern Sinai | Uusi Suomi Puheenvuoro