Tuoreessa kansalaisaloitteessa vaaditaan Suomeen perustettavaa Taksitarkastajayksikköä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin yhteyteen.

Nyt on jo yli neljä vuotta vatvottu täysin kriminaaliksi muuttunutta taksialaa, mutta mitään ei ole saatu aikaiseksi. Mieskollega iski naiskuljettajaa nyrkillä kasvoihin Helsingin asema- aukiolla.  Miehen työnantaja kielsi häntä lähestymästä kollegaansa, ja tilanne rauhoittui toistaiseksi.

Järjetöntä ja naurettavaa; tuo olisi ollut kuukausien ykkösuutinen Ylellä ja Hesarissa, jos kantakirjasuomalainen mies olisi iskenyt naispuolista muslimikuljettajaa kasvoihin. Lyöjä oli kuitenkin muslimimies ja hän sai jatkaa ”palveluammattiaan”, kunhan lupasi ettei lyö enää tuota suomalaisnaista.

Yli 500 taksiliikennelupaa on peruttu, koska luvanhaltijalta puuttui y-tunnus. Y-tunnus puuttui vielä elokuussa noin 700 taksiliikenneluvan haltijalta, joille Traficom asetti määräajan tunnuksen hankkimiseen.

Seuraavaksi taksiliikenneluvan haltijoiden tulee täyttää ammatillisen pätevyyden vaatimus toukokuun alkuun mennessä. Traficomin mukaan yrittäjäkoe on suorittamatta vielä tuhansilta toimijoilta.

Saako valelääkäri tai valehoitaja vuoden määräajan hankkia pätevyys ja voi jatkaa ammatin hoitamista siihen asti!?  No ei varmasti, eikä minkään ammatin harjoittamista saa edes aloittaa ilman papereita pätevyydestä. Nuo taksialan rikolliset häiriköt ovat kuitenkin ulkomaalaisia ja nimenomaan muslimitaustaisia, joten heidän asioihinsa ei uskalleta puuttua.

Taksiala on toiveammatti Suomeen saapuville muslimipakolaisille. Siinä pääsee lähelle nuoria naisia, voi tehdä pimeää työtä ja myydä huumeita. Se on kuin luotu alusta järjestäytyneelle rikollisuudelle.

Tyttöhallitus ei ole tehnyt mitään asioiden hyväksi ja siihen on selvä syy. Ruotsissa tehtiin aikoinaan saman tyylinen uudistus ja siellä koko homma räjähti käsiin. Malmössä kahden kilpailevan taksiyrityksen omistajat (muslimeja) ammuttiin keskinäisessä reviiritaistelussa. Raskaansarjan rikollisia molemmat ja tuossa sodassa oli ollut räjäytyksiä, murhayrityksiä ja verikostoja.

Nyt siellä on kuitenkin saatu jaettua reviirit ilmeisesti huumekaupan reviirirajoja noudattaen ja taksit eivät enää sodi keskenään. Asiakkaiden turvallisuus on erittäin huono ja sen takia siellä on jo tyttötakseja vain naisille, joissa on tietenkin naiskuljettaja.

Suomen tyttöhallitus odottaa siis näiden ulkomaisten klaanien ja jengien saavan jaettua reviirinsä ja tilanne rauhoittuu. Tämä edellyttää tietysti samaa kuin Ruotsissakin; siis että kantakirjasuomalaiset taksiyrittäjät luovuttavat, myyvät autonsa halvalla ja menevät sahalle töihin. Asiakasturvallisuudella ei ole mitään väliä, koska emmehän me nyt enää missään Impivaarassa asu!

PS. Jotenkin tämä suomalainen lainsäädäntö venyy jo vaarallisen paljon intersektionaalisen feminismin takia. Viikolla lehdissä oli parikin juttua, joissa pahoinpitelyn uhri oli kuollut vammojensa takia ja tekijä (suomalainen) sai tuomion kuolemantuottamuksesta. Sen sijaan Kaivohuoneella viisi kuvien perusteella muslimitaustaista miestä hakkasi kantasuomalaisen miehen, joka kuoli välittömästi, mutta poliisin kiinni saamat kolme tekijää saivat syytteen vain pahoinpitelystä.

Kuka antoi kuolettavan iskun! Toisessa noista viime viikon uutisessa kerrottiin uhrin kuolleen kaatumisesta saamaansa vammaan, mutta silti syyte oli kuolemantuottamus.

M.O.T. Suomen oikeuslaitos alkaa olla läpimätä ja eiköhän se jo tuosta Raija Toiviaisesta ja hänen Asianajajaliitolta saamansa palkinnon takia viimeistään selvinnyt.