Viime perjantaina Ruotsin puolustusvoimat ilmoitti, että suurlähetystön väen lisäksi 100 Ruotsin kansalaista on pelastettava Afganistanista. Nyt tuo määrä on jo 400 päätä. He ovat siis Ruotsista turvapaikan saaneita afgaanipakolaisia, jotka ovat palanneet Afganistaniin turisteina. Määrä on suuri, koska noista Ruotsiin (ja Suomeen) tulevista afgaaneista 80% tulee turvallisesta Iranista. Kuten Eva Tawasolin perhe.

Mitäpä, jos tuo Afganistanin tilanne toistuisi Somaliassa jonain kesänä ja ääri- islamistinen al- Shabaab valtaisi maan äkkirynnäköllä. Silloin meillä olisi aivan kauhistuttava hätä, koska tuhansia sinne turisteina matkustaneita Suomen somaleja olisi kuolemanvaarassa Somaliassa. Valtava enemmistö vielä lapsia, jotka oli lähetetty sukulaisten luo oppimaan pois suomalaisesta kulttuurista. Kuten Espoon kaupunginvaltuutettu Habiba Ali lähetettiin sinne kahdeksi vuodeksi 15- vuotiaana.

Entäpä missä ovat nyt Suomesta turvapaikan saaneet irakilaiset, kun sota siellä on loppunut jo ajat sitten. Veikkaisinpa satojen heistä oleskelevan Irakissa, koska Suomen sosiaalituki on siellä ostovoimaltaan ainakin kymmenkertainen.

Minulla on neuvo seuraavalle Suomen sisäministerille, joka on toivottavasti perussuomalainen. Sosiaalitoimistoilla on oikeus päästä asiakkaan kaikkiin pankkitietoihin, omaisuustietoihin ja kaikkeen mahdolliseen. Näin ollen sosiaalitoimisto voisi myös hankkia asiakkaan puhelimen paikannustiedot ja selvittää missä maassa tämä Mohammed loppujen lopuksi elää, asuu ja oleskelee. Israelista saa halvalla tietokoneohjelman, joka selvittää nopeasti Mohammedin käyttämät muut puhelimet ja niiden sijainnit.

Pakolaisteollisuus on Suomessakin miljardibisnes (velkarahalla) ja olemme jo nähneet siinä toinen toistaan törkeämpiä petoksia. Maailman turvallisimpana ja tasa- arvoisimpana maana tunnettu Suomi on saanut jopa vääriä tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta, koska pakolaiset ovat sinne turhaan valittaneet. Tunnetuin oli ehkä tämä Maria Fatima Ohisalon tapaus, kun hänen murhatuksi ilmoitettu Majurinsa paljastui valekuolleeksi.