Huulipunahallituksen piti jo tällä viikolla toteuttaa salainen hanke Korpit, jolla olisi tuotu Suomeen al- Holin leirillä vankina olleet "suomalaiset" Isis- äidit lapsineen. Tiedot operaatiosta vuotivat kuitenkin julkisuuteen ja se peruttiin. Nyt sitten ministerit, poliisijohtajat ja kansanedustajat valehtelevat kilpaa julkisuudessa, koska Suomen kansa nyt vain ei pidä tuollaisista operaatioista.

Ilmeisesti tämä operaatio Korpit kotiin vedetään kuitenkin läpi väkisin jossain vaiheessa. Se kaikki tulee maksamaan joka vuosi tuntemattoman määrän miljoonia aina maailman tappiin, joilla rahoilla olisi voitu palkata vaikka satoja sairaanhoitajia.

Näiden naisten ja lasten turvallisuus, sitä toistellaan, vaikka Lähi- idässä on ja on ollut jo 1- 10 vuotta miljoonia näiden naisten uhreja samanlaisissa olosuhteissa. Noiden naisten ja lasten Suomessa saama turvallisuus tulee lisäämään ennen kaikkea Suomessa asuvien juutalaisten turvattomuutta. Näin ollen olisi vähintäänkin kohtuullista, että sisäministeri Maria Ohisalo ilmoittaisi valtion ottavan hoitaakseen Helsingin juutalaisen seurakunnan vuotuiset 200. 000 euron turvallisuuskustannukset. Kuten PS- nuoret ehdottivat.

779861382.jpgmaxresdefault.jpg

Kyllä, minä pilkkaan tuollaista ääri- islamistisen manifestin sisältävää pukeutumista, koska me olemme Pariisissa, Tukholmassa, Turun torilla , etc loputtomiin, nähneet mitä se edustaa ja mitä se tuo tullessaan. Suomessa on paljon näitä kunnollisia sekulaareja muslimeja ( Saido Sohrabi, Anter Yasa, kosovolaiset, etc ), joille nämä vasemmanpuoleiset korpit ovat suuri uhka.

Nyt olisi mielenkiintoista saada tuore presidentti- gallup ja näkisimme mikä on Pekka al- Holi Finlandijan suosio ja millä tavalla Mama Africa nostattaa monenlaista käyrää Suomessa.

d8f1f840fd2fd4566225dedffbd6779c565e97bb

Jutta Urpilainen on kaunis nainen ja hän on osoittanut olevansa aivan loistava presidenttiehdokas. Äänestäisin varmasti Juttaa, jos vaalit olisivat nyt.