Vuodesta 2008 lähtien Olkiluodon ydinvoimalasta on jätetty 10 tutkintapyyntöä ja rikosilmoitusta, mutta poliisilla ei ole vain resursseja tutkia niitä. Joitakin vuosia sitten veroviranomaiset ilmoittivat näkevänsä selviä veropetoksia, mutta heidän on turha ilmoittaa niitä, koska poliisilla ei ole aikaa eikä resursseja tutkia niitä.

 

 Tästä on turha poliisia syyttää, sillä tavallisella konstaapelilla on vain ammattikoulutason koulutus ja se on keskittynyt enimmäkseen humalikkojen rautoihin laittamiseen. Ainoaa Internettiin viittaavaa hi- techiä heille edustaa vain tämä etälamautin, jonka käyttöä he ovatkin innolla harjoittaneet. Rauman poliisiaseman pöydällä makaa 365- sivuinen työsuojelupiirin, veroviranomaisten ja Rakennusliiton yhteinen raportti, jossa käsitellään Olkiluodossa tapahtunutta 24. 6 miljoonan €uron veronkiertoepäilyä. Takapihalta kuuluu jo toista päivää valtaisa naurunremakka, sillä poliisiaseman henkilökunta harjoittelee siellä uuden etälamauttimensa käyttöä. He kokeilevat sitä toisiinsa, he testaavat sitä lintuihin, he ovat saaneet sillä aikaiseksi pienen maastopalon ja koekaniiniksi joutunutta poliisikoiraakaan ei ole eilisen jälkeen näkynyt. He eivät jaksa paneutua englannin, ranskan ja puolankielisiäkin osioita sisältävään raporttiin, koska heidän kielitaitonsa rajoittuu vain siihen, että erään vanhemman konstaapelin lempinimi on Knulla- Petteri.

 

  Tuo Olkiluodon uutinen osoittaa kuitenkin kaikkien näiden rakentajille tulevien veronumeroiden täydellisen turhuuden. Mitä hyödyttää kenenkään ilmoittaa epäkohdista, jos kenelläkään viranomaisella ei ole aikaa eikä kykyä/halua tutkia niitä. Ja tämä veronumero sitten: kyllä, tänne on maksettu jo 100 €uroa, asiat ovat kunnossa!

 

  Valtakunnansyyttäjä Mika Illmanilla on oma inkvisitionsa perussuomalaisia vastaan kesken, joten ei hän tällaisiin asioihin ehdi puuttumaan. PS avasi äskettäin uuden puoluetoimistonsa ja he kertoivat käyttäneensä remontissa vain suomalaista työvoimaa ja suomalaisia materiaaleja. Tämä hipoo jo laillisuuden rajoja, totesivat hesarin asiaa tutkimaan laittamat asiantuntijat. Ennen meillä oli suosi suomalaista kampanjat, mutta nyt kyseessä onkin ulkomaisen työvoiman syrjintä!

 

 Vielä muutamia vuosia sitten oli joillekin tuntemilleni suomalaisille rakennusyrittäjille aivan turha ehdottaa minkäänlaista veronkiertoa ja pimeää työtä. Nyt se onnistuu jo mainiosti heidänkin kanssaan, koska se on aivan puhdas pakko. Jos niin kuin meinaa alalla selvitä.

 

  Espoon metron jatkosta olisi pian päätettävä ja valtionosuus siihen on reilut 200 miljoonaa. Ei minulla ole sellaisia rahoja, sanoo liikenneministeri Merja Kyllönen. Kreikkalaisten panssarivaunujen maksamiseen Minulla kyllä oli rahaa ja sitä tulee löytymään  miljardeja myös kaikenlaisiin vakuusrahastoihin.

 

Voitte hyvin arvata, kuinka paljon tällainen suivaisee ja vitut*aa työtöntä suomalaista kirvesmiestä! Onneksi minullakin (ei siis valtiolla) on kuitenkin jo pimeitä hommia tiedossa.

 

Lopuksi voimmekin vielä sävelten tahdissa luoda katsauksen Neuvostoliiton historiaan  ja siitä päätellä oman, yhteisen ja rajattoman Eurooppamme tulevaisuuden. Ja ei kun kottikärryillä hakemaan säilykepurkkeja kaupasta.