Tuossa otsikossa on tietysti moni näkevinään jo kauhistuttavaa rasismia, mutta sehän on johdettu vain suoraan Hesarin otsikosta ”Valkoisella heteromiehellä ei ole oikeutta olemassaoloon”, joka otsikko ei tietenkään ole rasismia. Sallittakoon meille kuitenkin se pieni heilutus, vaikka olemassaolo kielletäänkin. Nuo Hesarin minnapettereiden otsikot ja jutut voi kuitata täyttä ymmärrystä vailla- lausekkeilla, joten ei siitä sen enempää.

Olen pitänyt Mika Lintilää hallituksen pätevimpänä ministerinä, mutta ilmeisesti hänkin on jo vajonnut siihen hallituksen flegmaattiseen tutkitaan ja valmistellaan tekemättömyyteen.

”Ei ole hakemusta siihen rahaan tullut”, vastaa hän Rokote Laboratories Finland -yrityksen rahantarpeeseen. Tuo yritys on kehittänyt mullistavan nenäsumutteen koronarokotukseen, mutta sillä ei ole mahdollisuutta saada Business Finlandin tai valtion rahaa. Koska valtiolla on päätetty olla tukematta kliinistä tutkimusta ja yrityksellä pitää olla enemmän yksityistä rahaa.

Jumalauta, kyseessä on miljardien markkinat ja Suomi häviää kymmeniä miljardeja tämän koronan aiheuttamien sulkujen ja täysin avuttoman tyttöhallituksen takia. Koronaa vastaan rokotetaan vielä vuosia ja tällä nenäsumutteella on ylivoimaisia etuja pistoksiin nähden. Yksi koronapurnukka antaa seitsemän (7) rokoteannosta, minkä lisäksi tarvitaan koulutettu sairaanhoitaja pistämään ja seitsemän (7) ruiskua.

Näissä rokotuksissa juuri pula sairaanhoitajista ja sopivien ruiskujen puute ovat hidastaneet rokotuksia. Nenäsuihkeella jäävät sairaanhoitajat ja ongelmajätettä olevat ruiskut pois. Yhteen suihkepulloon voidaan saada periaatteessa vaikka tuhansia annoksia.

On aivan hyvin mahdollista, että joku ulkomainen yritys/valtio järjestää rahoituksen tuolle yritykselle. Siinä suomalaiset saavat sitten taas huuli pyöreänä seurata, kun rekat vievät rokotteita Ruotsiin ja itse seisomme vaan edelleenkin EU: n jonossa viimeisinä. Jo nyt monet Aasian ja Oseanian maat, sekä Israel palaavat normaaliin, mutta meillä vaan kiistellään ihan perusasioista.

Vuosi sitten hallitus määräsi vanhukset pysymään kotonaan koronan takia. Sisäministeri Ohisalo kehotti televisiossa kansaa vielä vahtimaan näiden Suomen hyvinvointivaltion rakentaneiden vanhusten liikkeitä ja tarvittaessa käskyttämään näitä sisätiloihin. Nyt näiltä vuoden kotiarestissa istuneilta vanhuksilta aiotaan viedä ne kauan odotetut rokotteet ja annetaan ne maahanmuuttajille. Koska nämä pakolaiset halveksivat Suomea ja kaikkea suomalaista lainsäädäntöä, eivätkä käytä kasvomaskeja. Näin ollen nuo vanhukset saavat vielä muutaman kuukauden lisää kotiarestia, koska pakolaisilla on universaalit ihmisoikeudet Suomessa, mutta noilla suomalaisilla vanhuksilla ei.