Jussi Halla- aho oli ehdottanut pakolaisten asuttamista parakkikyliin ja Vihreät feministiämmät ja sukkahousumiehet olivat heti riekkumassa keskitysleireistä ja natseista.
 

Sitä samaa teki Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi pyrkivä  Li Anderssonkin eilisessä Pressiklubissa. Hän tosin tietää mistä puhuu, koska vain muutamia vuosia sitten hän rakensi isänsä kanssa Barbi- nukketaloa, joka oli niin korkea että tarvittiin tikkaat yläkerran bahamavahaus Barbin nostamiseen. HS, kuukausiliite.

Minä ehdotin samaa kuin Halla- ahokin, joten natsiksi lasketaan siis minutkin.

Suomeen on arvioitu tulevan 30. 000- 50. 000 pakolaista tämän vuoden loppuun mennessä ja sen mukaan on elettävä. Ensi viikolla on jo lokakuu, joten aikaa on vain 3 kk.

Vihreät feministiämmät ja sukkahousumiehet haluaisivat lukemattomia tv- keskusteluja ja palavereja, joissa suunniteltaisiin pienen vaaleanpunaisen kerrostalon rakentamista meren rannalle. Sen pihaan tulisi vaaleanpunainen pikku moskeija, jonka ympärillä kaikki kansat tanssisivat kukkaiskedolla.

Tuo kestäisi vuosia ja nämä samat vihreät feministiämmät ja sukkahousumiehet olisivat ensimmäisinä vastustamassa sen talon rakennuslupaa. Ja vaikka se talo rakennettaisiinkin, niin ISIS- järjestön partamiehet tulisivat ja leikkaisivat kurkut poikki pikkuisen moskeijan ympärillä tanssivilta vääräuskoisilta feministihoratsuilta.

Pakolaisia ei voida jättä kuolemaan pakkaseen, koska hotellipaikkojakaan ei löydy tuollaisia määriä. Ja kun uutta puskee koko ajan rajan yli.

Suomessa jo tuhannet lapset käyvät koulua siisteissä ja lämpöisissä parakkikouluissa. Muutamassa kuukaudessa pystytettäviin parakkikyliin saadaan kerrostaloyksiötä vastaavia pienasuntoja partalasten olla ja asua.

Minä asuin 16- vuotiaana yhden kesän kaivoksen viereisessä parakkikylässä. Kerrossängyt oli ja 10 miestä samassa huoneessa, keskellä kuivaa metsää ja ei mitään. Kiitolliset ja ahkerat partalapsipakolaiset saisivat 50- kertaa paremmat olot moderneissa parakkikylissä ja ne olisivat 10- kertaa paremmat kuin mitkään urheilusalit tai kasarmit.

Viikko sitten Pressiklubissa esiintyi feministien johtava ällykkö Susanna Kuparinen. Hänen mielestään Juha Sipilän puheessaan käyttämä termi "luotettava suomalainen kädenpuristus" on fasismia. Neekeri sanan käyttö tummaihoisesta ihmisestä tuo sakot ja ikuisen häpeän. Sen sijaan ketä tahansa tavallista suomalaista saa haukkua natsiksi, vaikka nuo Hitlerin natsit olivatkin maailmanhistorian pahin murhaajajoukkio.