Suomi on sitoutunut noudattamaan ihmisoikeuksia itärajan yli tulevien "siirtolaisten" (Yle, Hesari, gulp!) vastaanottamisessa, kotouttamisessa ja heille kaikkinaisen hyvinvoinnin turvaamisessa.

Sen takia Oulustakin siirrettiin  pakolaisina tulleita Ukrainan lapsia ja naisia pakkosiirrolla maaseudulle huonompien palveluiden keskelle, jotta nämä itärajan yli tulevat siirtolaiset saisivat paremman alun uudelle elämälleen. Nuoret muslimimiehet kun tarvitsevat enemmän palveluita ja virikkeellisen ympäristön kotoutuakseen.

He eivät salaa yhtään sitä, että he vihaavat meitä. He katsovat meitä suoraan silmiin ja sanovat, etteivät he pidä meidän vapaudestamme. He sanovat, etteivät he he pidä naisten vapaudesta, homoseksuaaleista, uskottomista, juutalaisista, uskonvapaudesta ja pahin kaikesta on meidän demokratiamme. Kirjoittaa iranilaistaustainen ja Ruotsissa vaikuttava asianajaja Nima Rostami artikkelissaan Islam on fasismia.

Siinä sen näkee, että ukrainalaiset ovat natseja, kirkuu tähän heti presidenttiehdokas Li Andersson ja taustalla Veronika Honkasalo vaatii jo heidän karkottamistaan.

Ei suinkaan, vaan Rostami tarkoittaa sillä nimenomaan muslimeja. Ukrainan pakolaisia hän ei siis kutsu fasisteiksi, mutta hänen mukaansa itärajamme yli tulevat siirtolaiset edustavat tätä islamilaista fasismia.

Hesari ja Yle tekivät melkoisen silmänkääntötempun ja kaksoisviestinnän malliesimerkin, kun itärajan yli väkisin tulevia nuoria muslimimiehiä alettiinkin yhtäkkiä kutsua siirtolaisiksi. Mutta se oli puhdas pakko, koska järkyttävä kontrasti Ukrainan lapsi- ja naispakolaisiin oikein iskee silmille. 

Tietysti voitaisiin kysyä; mitä me teemme väkisin maahan tunkevilla nuorilla miehillä, joista kolmannes (vrt. Migri 2015) ei osaa lukea ja kirjoittaa edes omalla äidinkielellään ja kenelläkään ei ole minkäänlaista dokumettia aikaisemmasta elämästään.

Paskapuhetta, eiväthän Suomen peruskouluistakaan valmistuvat osaa enää lukea ja kirjoittaa, kirkuu siihen edellisen hallituksen opetusministeri Li Andersson. Onneksi Ukrainan pakolaiset sentään osaavat lukea ja kirjoittaa (suom. huom.).

Tämä Nima Rostamin asianajotoimisto on keskittynyt nimenomaan Ruotsiin tulleiden pakolaisten (siirtolaisten, hs+ yle) asioiden hoitoon, joten hän tietää mistä puhuu ja kirjoittaa. Vaatii melkoista uskallusta esiintyä julkisesti omalla nimellään ja kirjoittaa tuollaisia totuuksia islamista. Se on suorastaan hengenvaarallista, sehän on nähty kymmenien vastaavien henkilöiden murhista Euroopassa.

PS. Ruotsissa nuo vaihtoehtoiset mediat saavat myös valtiontukia ja ne kirjoittavat kaikista mahdollisista asioista, eivätkä salaa kantaruotsalaistenkaan rikoksia. Meillähän monien vuosien vankeustuomioitakin saaneiden nimet mainitaan ainoastaan, jos kyseessä on kantasuomalainen tai ukrainalainen tms. tuomittu. Kyse on islamofobiasta, johon lehdistö on sortunut, sille alistunut ja pelkää terrori- iskuja!