Kreikassa oli vuosikymmeniä hallituksia, jotka valehtelivat ja väärensivät kaikki talousluvut saadakseen maalleen lisää EU- tukia ja päästäkseen euroon. Suomessa on nyt täsmälleen samanlainen hallitus, mutta se valehtelee luvut vain omalle kansalleen vallassa pysyäkseen ja suomalaiset joutuvat maksamaan aina vain lisää EU: lle.

Nyt on tunnustettu noiden sote- työntekijöiden palkkojen yhtenäistämisen maksavan yli 700 miljoonaa vuodessa, vaikka hallituspuolueet valehtelivat aluevaalien alla niiden maksavan vain reilut 100 miljoonaa. Kepun Annika Saarikko tiesi taatusti VVM:n virkamiesten antamat oikeat luvut, koska eivät kokeneet tilastomiehet tee 600 miljoonan ja 600 prosentin virheitä.

Samoin hallituksen ministerit estivät keskustelun bensan hinnoista ja eiköhän heti vaaleja seuraavana päivänä Harakka ilmoittanut polttoaineisiin tulevan tuntuvat korotukset.

Eilen uutisissa kerrottiin polttopuiden loppuneen jo tammikuussa kaikkialta Suomessa. Aivan kuten minä jo aiemmin kirjoitinkin; Suomi on ottamassa mahtavaa digiloikkaa taaksepäin 1950- luvulle ja ensi kesänä maassa muurataan ja asennetaan kymmeniä tuhansia uusia varaavia uuneja ja takkoja. Koska sähkön hinta pyörii taivaissa ja sen takia Euroopassa kaivetaan jo käytöstä poistettuja diesel- vetureitakin uudelleen käyttöön.

Hallituksen ilmastohumppa on siis täysin mahdoton ja vailla mitään järkevää suunnitelmaa. Pian Puola ja monet paljon EU- tukia saavat maat alentavat polttoaineiden veroa ja Ruotsi, Viro, Ranska ja monet muuta maat maksavat jo nyt kansalaisilleen tukea korkeasta sähkön hinnasta. Suomen kilpailukyky heikkenee vaan ja sitten italialaiset eivät tulekaan ostamaan kalliita suomalaisia tavaroita niillä Tuppuraisen antamilla miljardeilla.

Intersektionaalinen feminismi on vain uutta rasismia, sen ovat todenneet jo monet pakolaisetkin. Ja se rasismi toimii jo oikeuslaitoksessakin.

Vantaan vankilassa viisi miestä hakkasi kuoliaaksi muslimimiehen ja kaikki saivat syytteen murhasta. Kaivohuoneen ravintolan pihassa neljä muslimimiestä hakkasi kuoliaaksi valkoisen kantasuomalaisen miehen ja he saivat syytteet vain pahoinpitelystä. Näin ollen murhasta/taposta voi saada viisi vuotta vankeutta tai selvitä sakoilla. Ihan riippuen siitä kuinka korkealla on intersektionaalisen feminismin kastipyramidissa ja Tikkurilan värikartalla.

Noita esimerkkejä on ollut paljon ihan viime aikoina. Muslimimies ei joutunut vankilaan, vaikka tunnusti raiskanneensa naisen rappukäytävässä. Yleensä sellaisesta saa kaksi vuotta vankeutta. Somalitytöt hakkasivat koulukaverinsa Espoossa, mutta oikeuden puheenjohtaja sanoi melko suoraan näillä olleen siihen oikeus tyttöjen kertoman rasismin takia. Se oli selvä viesti kaikille kantasuomalaisille vanhemmille, joiden tyttö/poika joutuu musliminuorten pahoinpitelemäksi: oikeuteen on aivan turha lähteä!