Hyväuskoisten (Äitis) ja Oikeauskoisten (Isis) joukot estävät poliisiautojen liikkumisen ja tunkeutuvat vääräuskoisten hallitsemaan sisäministeriöön Suomessa. Jos sitä turvapaikkaa ei saada lakiteitse, niin sitten se otetaan väkisin.

Jossain lehdessä oli ihannoiva kirjoitus muslimitytöstä, joka haki asuntoa Nuorisosäätiöltä. Tämä oikeauskoinen nainen oli marssinut säätiön konttoriin ja ilmoittanut haluavansa asunnon heti, eikä 15. päivä. Hän oli kertonut jäävänsä konttoriin vaikka kahdeksi viikoksi, mutta asunto piti saada. Ja hän sai heti sen asunnon. Vastaavalla tavalla käyttäytyvä suomalaisnuori saisi äkkilähdön konttorista ja asuntoa ei milloinkaan.

Ruotsissa kaikki suurimmat puolueet vaativat poliisimäärän nostamista 25. 000 henkilöön. Suhteessa väestömäärään se tietäisi Suomessa yli 5. 000 lisäpoliisia. Lisäksi Ruotsissa kiirehditään lakimuutosta, joka antaisi poliisille paremmat mahdollisuudet saada tarvittaessa armeijalta lisäapua. Poliisi hoitaa sisäistä turvallisuutta, joten ilmeisesti mamu- lähiöiden kuplinta on saavuttamassa jo kriittisen pisteen ja armeijaa tarvitaan. Kuten Ranskassa. Avoimen pohjoismaalaisen malliyhteiskunnan luoja on muuttumassa poliisivaltioksi.

Afganistanin julistaminen turvattomaksi saisi kymmenettuhannet Euroopassa vaeltavat afgaanit suuntaamaan Suomeen. Lisäksi 31 miljoonan asukkaan Afganistanista tultaisiin kaikilla mahdollisilla kulkupeleillä Suomeen viettämään koko elämän pituista turistilomaa. Satatuhatta maailman kivikautisimman islamilaisen kunniakulttuurin edustajaa voisikin piristää mukavasti katukuvaamme. Loppuisivat lutkamarssit ja tulisi enemmän suuren saatanan (poliisiauto) kivitystä, mikä on Ruotsissa jo lähes jokapäiväinen ilmiö.

Lapsipakolaisia, joo: äitinsä sairauden vuoksi Afganistaniin palannut mies kertoo Expressenille olevansa 22- vuotias, vaikka Ruotsissa hän esiintyi 17 - vuotiaana. Ruotsissa muuten perustettiin omia kouluja lapsipakolaisille, koska opettajillekin oli liikaa katsella 15- 16- vuotiaita ruotsalaistyttöjä samassa luokassa selvästi yli kaksikymppisten "lapsipakolaisten" kanssa.

Onneksi Suomessa on lahjomattoman päättäväinen poliisi ja perussuomalaiset hallituksessa.

Tässä vaiheessa lukija on ymmärtänyt minun katsovan Ruotsin televisiota. Katson myös monta kertaa viikossa tv7 Israelin uutisia ja etenkin joka tiistai ja perjantai klo 20. 30 tulevaa Jerusalemin Studiota. Siinä ohjelmassa on aina Israelin parhaita kansainvälisen politiikan asiantuntijoita; tohtoreita ja entisiä ammattisotilaita kaikki tyynni. Toisin kuin jossain hesarissa ja ylellä, missä nuoret, vihreät feministit julistavat omaa maailmankuvaansa. Mainitsen tässä Sanna Ukkolan kauhistuttavimpana esimerkkinä.

Israel on liitossa Venäjän kanssa, koska Assadin kukistuminen toisi Isisin maan rajoille. Nyt Israelissa tiedetään Hamasin tai Hizbollahin hyökkäyksen olevan vain ajan kysymys ja siihen valmistaudutaan.