Somalinainen Amal Osman kertoo tahtomattaan, kuinka hyvin muslimien ja etenkin somalien asiat ovat Suomessa. Tietysti hän syyttää suomalaisia rasismista ja etenkin Ruotsissa on meneillään ohjattu maahanmuuttajien segregaatio.

Amal Osman valittaa, koska monet suomalaiset ovat kehuneet hänen hyvää suomen kielen taitoaan. No, tuo hänen bloginsa nyt kuhisee kielivirheitä, vaikka hän on taatusti käynyt sen moneen kertaan läpi ja luetuttanut myös ystävilleen.

Amal Osmanin mielestä hänen hyvän kielitaitonsa kehuminen on kuitenkin mikroaggressio, siis kokonaisen aggression miljoonasosa! Mitään muuta vikaa hän ei Suomesta ja suomalaisista enää keksi.

Suomessa suomalaiset pojat ja tytöt sen sijaan kohtaavat somalien taholta mega- aggressioita: ryöstöjä, raiskauksia, pahoinpitelyä ja jopa murhia.

Somali Amal Osman voi kävellä Suomessa huoleti ulkona missä ja mihin aikaan tahansa, eikä hänen tarvitse pelätä mitään väkivaltaa. Siellä kotona Somaliassa hän joutuisi olemaan sisällä kaikki päivät ja pääsisi ulos vain sukunsa miesten kanssa.

Suomessa tapahtuu vuodessa 1.000 raiskausta, mutta Ruotsissa jo 10. 000, vaikka siellä on vain tuplasti enemmän väkeä. Ruotsissakin Amal Osman voi kävellä ulkona milloin tahansa, koska siellä noista raiskaajista 58% on Euroopan ulkopuolella syntyneitä ja varsinkin somaleja. Sen sijaan Uppsalassa jo 80% ”valkolaisista” (A. Osman) tytöistä ei uskalla liikkua ulkona.

Sen sijaan tuon Amal Osmanin naurettavan valitusvirren jälkeen on aivan selvää, ettei kenenkään kannata palkata somalia töihin! He voivat jatkaa Suomessa sitä mitä enemmistö heistä jo tekee: syövät, nukkuvat ja paskantavat. (Lappilainen sanonta laiskoista ihmisistä).

PS. Minä itse jouduin vain muutama viikko sitten jälleen itseäni kymmeniä vuosia nuoremman somalimiehen kiloaggression kohteeksi, joten en nyt vain viitsi lukea kaikkea sontaa!