Entinen valtiovarainministeri Annika Saarikko epäonnistui täysin ministerin tehtävissään, mutta päivän uutisten mukaan hän ei vieläkään ymmärrä mitään valtiontaloudesta ja hallituksen toiminnasta. Hallitus ei ole vielä aloittanutkaan, mutta Saarikko puhuu jo bensan pumppuhinnoista ja lääkkeiden hinnoista. Kepussa on vahva oppositio, mutta kukaan ei uskalla haastaa Saarikkoa, koska se voisi vaarantaa jo saavutetun, tai tulossa olevan hillotolpan.

Purra arvostelee lehdistöä ajojahdista ja MTV: n Pöllöraadissa asiaa kommentoimaan on kutsuttu Hesarin ja Demokraatin päätoimittajat, ajojahdin pahimmat syylliset! MTV: n politiikan toimittaja Alec Nelhum sentään myöntää melko suorin sanoin kyseessä olleen ajojahti ja arvostelee muutenkin lehdistön viimeaikaista toimintaa. Kummasti se kauhistuttava naisviha hävisi Suomesta yhdessä yössä, kun "väärät" naiset nousivat valtaan!

Ammuttaisiinko minutkin, oli Hesarin suorastaan rikollinen otsikko Purran erääseen kommenttiin somessa. Tuollaisella on helppo säikäyttää nuoria ja vanhuksia, mutta Seiskassa jonkun toisen naispoliitikon kimppuun hyökkääminen noin törkeästi johtaisi heti oikeustoimiin ja kävisi kalliiksi lehdelle.

Suomessa 18 vuotta asunut afgaanitaustainen (Iran) Aziza Hossaini ei ollut ehkä ymmärtänyt lukemaansa, mutta todennäköisimmin hän ei edes tiennyt mistä oli kysymys ja Hesarin toimittaja Heli Laakkonen oli valehdellut hänelle Purran teksteistä. Hesarin päätoimittaja Laura Saarikoski siunaa tällaiset törkeydet, koska nyt kaadetaan demokraattisesti valittua hallitusta ja täydellisellä toimittajan moraalittomuudellaan hän on itsekin hillotolppansa saavuttanut.

Kysymys oli rahasta myös Aziza Hossainille, koska tuon otsikon jälkeen hän oli joka päivä maksettuna "asiantuntijana" varsinkin Ylellä ja Hesarissa.

Ruotsissa oli muuten Expressen- lehdessä myös afgaanitaustainen toimittaja Magda Gad, jonka monia kuvauksia afgaaninaisten synkästä elämästä ja totaalisesta sorrosta, sekä muualta maailmasta itsekin usein luin. Talebanien päästyä valtaan Magda Gad käänsi kuitenkin täydellisesti kelkkansa ja rupesi puolustamaan näitä terroristeja. Nyt nuo kaikki hänen afgaaninaisten synkkää elämää ja muslimien rikoksia kuvanneet artikkelinsa ovat "hävinneet" Expressen- lehden arkistosta ja Magda on ruvennut arvostelemaan Ruotsia ja länttä kaikesta mahdollisesta. Tappouhkauksia, tai sitten joku toinen maksaa paremmin? Kuten Suomessa näköjään tutkijan tai toimittajan voi ostaa niin kuin sian Petroskoin torilta!