Laitoin otsikkoon vaihteeksi isosiskon sen ikuisen isoveljen tilalle, koska olen fanaattinen tasa- arvon kannattaja.

Sosiaalista mediaa valvovat tuhannet tietokoneet ja ihmisiä suljetaan somesta ja maailmasta ilman mitään tuomioita. Vain jonkin kielletyn sanan käyttö riittää. Kuten minunkin blogini suljettiin viime vaalien aikaan 2 kuukaudeksi, vaikka en edes käytä noita sanoja. Ilmeisesti on vain olemassa jonkinlaiset Taposen listat, jolloin muutama ihminen jossain päättää tuhansien suomalaisten sananvapaudesta.

Nyt vaaditaan taas tiukentamaan rasismia koskevia lakeja, vaikka Suomessa on tunnetusti vähiten rasismia Euroopassa. Nyt pyritään kuitenkin antamaan joillekin kansanryhmille diplomaattisuojaakin suuremmat etuoikeudet. Yhteen aikaan lehdet ja varsinkin Yle olivat täynnä juttuja mamujen kokemista mikroaggressioista, mikä oli rasismin, typeryyden ja lapsellisuuden ehdoton huippu.

Katsokaa tästä Ylen kysely maahanmuuttajien mielipiteistä suomalaisista ja kiinnittäkää huomio somalimiehen lausuntoon. Se on somaleille harvinaisen lievää suomalaisten mollaamista, mutta jo tuollaisia mielipiteitä somaleista esittävä suomalainen saisi raastuvassa sakot ja vankeutta.

Suomessa varoitellaan Ruotsin tilanteesta, mutta siihen katastrofiin ollaan menossa paljon heitäkin nopeammin. Tv- keskusteluissa esitetään jengiytymiseen samoja lääkkeitä, joita käyttämällä Tanska ja Ruotsi nimenomaan ajautuivat kaikenlaiseen väkivaltaan.

Ruotsi on nyt ottamassa käyttöön kasvojentunnistuskamerat (2. 500 kpl aluksi), joilla Suomenkin pohjoisrajaa olisi helpompi valvoa. Eihän niihin mitään tavallisten ihmisten kuvia laitettaisi, vaan Ruotsin poliisi antaisi omien huumerikollistensa kuvagallerian Suomen poliisin tietokoneisiin. Koneet rajalla hälyttäisivät; oli sitten kyseessä minkä värinen ihminen tahansa. Vaihtoehtona on tietysti tuhansien uusien poliisien palkkaaminen!

Ruotsiin tulleet pakolaiset joutuvat aloittamaan käytetyillä huonekaluilla ja televisioilla, mutta Suomessa niiden kodit kalustetaan ilmaiseksi keskiluokkaiseen kuosiin (3. 000- 10. 000€). Ja erään sosiaalityöntekijän mukaan ne saavat muutaman vuoden Kelan perustoimeentulolla makoilun jälkeen taas uudet kalusteet. Minkä ihmeen takia silloin pitäisi edes harkita töihin menoa!

Vuosia sitten Ranska julisti huivikiellon kouluihin ja siitä nousi valtava meteli. Se on ollut nyt jo pitkään käytössä ja muslimit ovat sopeutuneet siihen hyvin. Nyt Ranska kieltää jopa pitkien kaapujen käytön, koska ne ovat merkki uskonnosta. Jotka uskonmerkit on tietysti kielletty kaikilta uskonryhmiltä.

Suuri osa Euroopan maista on jo kieltänyt kasvojen peittämisen julkisilla paikoilla (sakko), mutta Suomessa niitä näkee päivittäin. Jossain Lauttasaaressa isot nuorisojengit kulkevat pyövelin asuissa kansan keskellä, mutta niille ei voida mitään!

Onneksi meillä on nyt tekevä hallitus, jonka tärkeimmillä ministeripaikoilla ovat perussuomalaiset naiset suojelemassa tyttöjä ja naisia sukupuoleen kohdistuvalta rasismilta, väkivallalta ja vainolta. Oikke kiva juttu tämä olla nyt!