Suomen hallitus ( тройка) on nyt tehnyt sen mitä siltä on odotettukin ja ryhtynyt vahvalla kädellä johtamaan Suomen autistista kansaa ja elvyttämään Saksalaisen seksiorjuudesta palannutta anorektista Suomi- neitoa.

Kuvitellaanpa, että Suomen maaseudulla asuu 10- lapsisen perheensä kanssa yksinhuoltajaäiti Heidi Hautoja. Kaikki lasten 6 isää ovat vuorollaan karanneet ja hösö äiti joutuu yksin vastaamaan koko taloudesta. Heidi ostaa kaiken maidon naapurista ja saa kunnalta sosiaalitukea.

- Miksi ette hanki omaa lehmää, silloin saisitte maidot 10 kertaa halvemmalla, kysyy kunnan sosiaalitantta. Heidi ei kuitenkaan voi, koska hän ei hyväksy lehmän pitämistä umpinavetassa.

Suomi ostaa 70% tuontienergiastaan Venäjältä, joten tällaisen Rosatomin ydinsähkölehmän oston luulisi olevan kannattavampaa.

Viime hallituksessa Heidi Hautala ja muut viherpiipertäjät ajoivat läpi kovan veronkorotuksen kotimaiselle turpeelle ja puuhakkeelle. Sen seurauksena ruvettiin tuomaan valtaisat määrät venäläistä hiiltä ja virolaista puupellettiä ( puujätettä! ) Suomeen. Globaaliin ilmastonmuutokseen tällä ei ollut tietenkään mitään vaikutusta, mutta Suomen kansantaloudelle siitä aiheutui tuhansien miljoonien ( 6- 12 lastensairaalaa) eurojen kansalliset tappiot.

Tänään Aamu- tv: ssä Heidi Hautala kaivoi taas esiin suomettumistermin ja oli aivan tuohduksissaan tuosta Fennovoiman ydinvoimalasta. Suomettumisesta ja uuskolonialismista puheenollen minua on viime aikoina hieman ihmetyttänyt tuo valtion ( Suomen kansa) omistaman Ylen ja sen ruotsinkielisen Tv5 kanavan toiminta. Se kun antaa nykyisin puolet lähetysajastaan Ruotsin Svt: lle ja kotimaiset ruotsinkieliset ohjelmat ovat taas palaamassa suomenkielisille kanaville.

Ei se minua sinänsä haittaa, koska minä pidän Ruotsin kansasta, Ruotsin valtiosta, ruotsin kielestä ja puhun sujuvaa ruotsia. Monikulttuurisessa Suomessa Tv5- vähemmistökanava ei kuitenkaan voi olla pelkästään ruotsinkielisten kanava, joten sieltä voitaisiin antaa lähetysaikaa myös Venäjän novosteille ja muille ajankohtaisohjelmille.

Olen opiskellut myös venäjää ja haluaisin kehittää tätä kielitaitoani. Lisäksi Suomessa asuu jo 65. 000 venäjänkielistä ja meidän suomalaistenkin olisi jo korkea aika tutustua Venäjän kansan ajatusmaailmaan.

Tästä huomaatte minun olevan oikeasti suvaitsevainen, eikä mikään heidihautalamainen kermape*se. Ky*vällä käännytetty, niin kuin muslimien kanssa avioituneita suomalaisnaisia Ruotsissa kutsuttiin.