Tänään tyttöhallituksessa on päästelty ”Kuolema patriarkaatille” taisteluhuutoja, kun he ovat lukeneet Talouselämän uutisia. Siellä kun kerrotaan peräti neljän suomalaisen paperitehtaan menevän kiinni aivan lähiaikoina. Tehtaat Kouvolassa, Kemissä ja kaksi Jämsässä menevät todennäköisesti kiinni.

Koronakriisi on vähentänyt paperin kulutusta niin paljon, että kapasiteettia joudutaan rajusti leikkaamaan. Työttömiksi jää suoraan tuhansia ja välillisesti kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tärkeintä on kuitenkin metsien käytön lopettaminen, joka laskee maapallon lämpötilaa 1. 5 astetta. Näin hallitus ajattelee ja se on kirjattu oikein hallitusohjelmaankin!

Metsäyhtiöistä Stora Enson ulkomainen omistus oli 2016 joulukuun lopussa 68,1 prosenttia ja UPM:n 67,5 prosenttia. Ja tuskinpa nuo omistukset ovat tuosta ainakaan Suomen hyväksi kääntyneet. Näin se vaan menee; ulkomaiset (ruotsalaiset) omistajat haluavat pitää oman kotimaansa tehtaat tuotannossa ja suljetaan muualta. Seuraavaksi ruotsalaiset ostavat Nelesin ja taas Suomesta lähtee väkeä kilometritehtaalle.

Meillä on kuitenkin hallitus, jolla on kolme tärkeää asiaa: Ilmasto, Ilmasto ja Ulkomaat. Tässä presidentti Tarja Halonen kehuu naishallitusta:

”Kaikki ne maat, joissa naisilla on ollut hyvä tai vahva asema ja joissa on vielä ollut naisjohtaja, niin näyttää siltä, että tämä tilanne on mennyt paremmin. Jopa niin, että pohjoinen hyvinvointiyhteiskunta, joka on hyvin tasa-arvoinen, niin meidän läntinen naapurimaamme Ruotsi ei näytä pärjäävän kovin hyvin, mutta siellä onkin miehet johdossa”.

Kuvitelkaapa, että Ahtisaari, Koivisto, tai Niinistö olisi antanut tuollaisen lausunnon miesten johtamisesta! Ei ikinä milloinkaan niin tyhmää ja lapsellista miestä valittaisi Suomen presidentiksi. Naiset ovat sitten asia erikseen.