Arabeja on maailmassa kaikkiaan 450 miljoonaa ja arvioni mukaan heistä ainakin 65 miljoonaa elää pakolaisina. Euroopassa, toisissa arabimaissa tai sitten he ovat omissa maissaan häädettyinä pyhiltä kotiseuduiltaan pakolaisleireihin toiselle puolen hietikkoa.

Mitä ja keitä he sitten pakenevat, koska eihän Israelista lähtenyt kuin 700. 000 palestiinalaista pakosalle? No he pakenevat toisia arabeja tietenkin, koska he ovat kuuluneet eri heimoon tai eri islamin lahkoon, kuin se vallan sotimalla ottanut toinen heimo tai islamin lahko.

Jordaniassa palestiinalaiset yrittivät sisällissodalla muuttaa maan omaksi valtiokseen, mutta kuningas julisti sotatilan ja sadat tuhannet palestiinalaiset karkotettiin Libanoniin. Eikä mennyt aikaakaan, kun sielläkin palestiinalaiset käynnistivät 8 vuotta kestäneen sisällissodan ja Libanonin monet kansanryhmät (arabit) osallistuivat siihen riemurinnoin.

Rintamalinjoja oli ristiin rastiin ja sotivien osapuolten liittoutumat vaihtuivat jopa päivittäin. Aamulla pitää kuunnella radiosta ketkä tänään sotivat keskenään, sanoivat kellareissa piileskelevät siviilit silloin.

Osallistujia sotaan olivat eri palestiinalaisryhmät, druusit, Libanonin muslimien ryhmittymiä monta ja jopa maan kristityt ryhmät taistelivat välillä myös keskenään, mutta kaikki kuitenkin etnisiä arabeja. Israelkin osallistui välillä ulkojäsenenä, koska rispektiä saadakseen jotkut arabiryhmät hyökkäilivät sinnekin.

Hävityn sodan jälkeen (1948) Israelin alueelta paenneet 700. 000 palestiinalaista muuttivat pakolaisleireihin muihin arabimaihin, joissa leireissä he asuvat vielä tänäkin päivänä! Ilman kansalaisuutta ja ilman mitään ihmisoikeuksia.

Arabimaista karkotettiin 800. 000 juutalaista, jotka Israel otti tietysti vastaan ja antoi heille pikavauhtia täydet kansalaisoikeudet. Israelin valtio myös haki heitä erilaisilla operaatioilla Jemenistä jne. ja vielä 1980- luvun kieppeillä pelastettiin hienolla operaatiolla Etiopiasta loput maan 130. 000 juutalaisesta.

Gazan siviilit olisi nyt helppo pelastaa nälänhädältä Egyptin puolelle ja he saisivat sieltä samanlaisen "väliaikaisen" turvapaikan kuin vaikkapa Jordaniassa olevat kolme miljoonaa Syyrian pakolaista. Mutta kun Gazasta on jo hyökkäilty ja ammuttu raketteja myös Egyptiin.

Ukrainasta tuli reilussa vuodessa Suomeen 60. 000 pakolaista ja he solahtivat kuin kultakalat akvaarioon toisten kultakalojen sekaan. Ruotsi on ottanut Lähi- idästä ja muista muslimimaista jo miljoona haukea, joten nyt siellä pakotetaan kotimaisia kultakaloja ottamaan näitä uusia petokaloja omiin lammikkoihinsa.

Göteborgissa sossut, vihreät ja vasurit saivat vallan, joten nyt uusia pakolaisia sijoitetaan vain kaupungin parhaimpiin lähiöihin. Mutta ei tietenkään Ukrainan pakolaisia, se pitää käsittää ja suvaitsea!

migranter-flicka.jpg

Laitoin tähän pienen tietoiskun nuoremmille, koska Ylellä ja Hesarissa ei näitä asioita koskaan kerrota.

shora-esmailian-feature.jpg

Missä ovat sinun lähteesi, joissa kerrotaan Hamasin raiskanneen naisia ja israelilaisia teurastettu? Näin kysyy Ruotsin lehdistön suosikki koraanipiru Vasemmiston kansainvälisellä forumilla. Hän lukee vain koraania ja katsoo vain arabiankielisiä satelliittikanavia, joten hän vaeltaa siinä islamin kivikautisessa pimeydessä. Ruotsissa siis ja täysi- ikäinen nainen.