Ruotsi sulki vuodessa kaksi täysin toimintakykyistä ydinvoimalaansa ja nyt siellä tehdään sähköä mustalla öljyllä. Karlshamnin voimala kuluttaa öljyä 140. 000 litraa tunnissa ja siis jo vuorokaudessa 84. 000 auton tankillista (40l). Ja nyt on vielä kesäkelit, joten talvella sen kulutus on suurempi kuin kaikkien Suomen autojen kulutus yhteensä! Tuollaista tuhoa vihreät ovat saaneet aikaan Ruotsissa ja meillä mennään samaan suuntaan.

Eräs Skånen kunta menetti 1. 500 ja toinen 2. 000 työpaikkaa tuoneet teollisuuslaitoksensa, koska ne eivät pystyneet takaamaan näille jatkuvaa sähköä. Sähkökaupassa on nyt vapaa hinnoittelu, joten suurena sähköntuojana Suomikin joutuu ensi talvena maksamaan maltaita tuontisähköstään. Hintojen nousua on jo povailtu, mutta se voi olla paljon enemmän kuin osataan edes pelätä. Kuivan kesän takia Norjan voimaloiden altaat ovat tyhjillään ja Olkiluoto kolmonen käynnistyy aikaisintaan myöhään keväällä (tuskinpa).

Ruotsissa sossut ovat nyt hätää kärsimässä, kun pääministeri Stefan Löfven lopettaa, eikä hallituskumppani vihreät todennäköisesti pääse edes parlamenttiin enää. Nyt sisäministeri Mikael Damberg on ottamassa käyttöön kaikki ruotsidemokraattien ja kokoomuksen ehdottamat kovat keinot pakolaispolitiikassa. Pakolaiset saavat olla lukkojen takana, kunnes oleskeluluvat on käsitelty, eivätkä he pääse Ruotsin kaduille ennen kuin kieli ja ”maassa maan tavalla” on opittu.

Täysin mahdoton tehtävä: maahan tulee 100. 000 pakolaista vuodessa, joten jo muutamassa vuodessa siellä ”kestitysleirissä” on jo 300. 000 pakolaista. Joilla ei kenelläkään ole mitään papereita ja joilla ei ole pienintäkään kykyä, ja vielä vähemmän halua opiskella ruotsin kieltä. He kun tietävät Ruotsissa olevan jo yli 60 lähiötä ja aluetta, joissa pärjää arabian ja somalian kielillä paremmin kuin ruotsilla.

-On uskomattoman provosoivaa, että ihmiset, jotka eivät ole koskaan ansainneet yhtään rehellistä kruunua ja eivät ole koskaan maksaneet veroja voivat nyt ajella ympäriinsä kalliilla autoilla kultaketjut kaulassa. Näin lausuu sisäministeri Mikael Damberg nyt, vaikka aikaisemmin hän oli samanlainen sekopää kuin Fatima Ohisalo!

Ruotsin lehdistö on nyt oikein herkutellut tuolla USA: n tapauksella, jossa poikaystävä todennäköisesti murhasi tyttöystävänsä. Pari päivää sitten Ruotsissa heitettiin käsikranaatti huoneeseen, jossa nukkui äiti kahden esikouluikäisen lapsensa kanssa. Kuin ihmeen kaupalla he selvisivät hengissä, koska kranaatti räjähti raskaan huonekalun takana. Tämä uutinen meni nopeasti ohi, koska ne ”punaiset rajat” on ylitetty jo niin monta kertaa. Samahan se on jo meillä Suomessakin, jostain Katiska- jutusta ja muista jauhetaan, mutta muslimipakolaisten rikokset vaietaan jo parissa päivässä.

Annika Saarikko heiluttelee nyt pyrstöään Kokoomuksen Orpolle ja sitä aletarjousta Orpo ei voi olla huomaamatta, vaikka seisoisi tuulen yläpuolella. Saarikko tarjoaa siis alennusta tuloveroihin ja se alennus tulisi voimaan seuraavan hallituksen aikana. Tämän hallituksen kaikki uudistukset ja lait ovat tulossa voimaan aikaisintaan seuraavan hallituksen tai seuraavan sadan vuoden aikana. He eivät suinkaan ole oppineet kiinalaisten tapaa tehdä pitkäjänteistä politiikkaa, mutta kun he eivät vain keksi miten rahoittaa ja toteuttaa niitä hienoja päätöksiään.

Tässä muuten hyvä esimerkki Ruotsista: näin sille Juha Sipilän talollekin olisi käynyt, jollei hän olisi perunut päätöstään luvata talonsa pakolaisille. Pohjattomassa ahneudessaankin hän tajusi, että talon täysremontti maksaa paljon enemmän kuin Migrin maksama 5. 000€/kk. Kiersin kerran erään kaverini kanssa etsimässä sopivia remonttikohteita Espoon kaupungin vuokrataloista. Monet alle 10v vanhat kerrostalot olivat kuin sodan jäljiltä ja silloin yleensä asukkaista enemmistö oli muslimeja.