On suorastaan liikuttavaa nähdä, kuinka lehdissä ruoditaan päiväkausia jotain helsinkiläisessä kerrostalossa tapahtunutta ammuskelua, jossa ei edes haavoittunut kukaan. Meillä on siis syytäkin kertoa tutkijoille olevamme sata (100) kertaa onnellisempia ruotsalaisiin verrattuna.

Eilen Ruotsissa ammuttiin taas ravintolan pöytään syömässä ollut mies. Kolme miestä astui sisään ja vetivät kalashnikovilla sarjan nälkäiseen mieheen. Tuolla venäläisellä sotilasaseella ammuttaessa mistään luotiliiveistä ei ole mitään apua, koska ne on tarkoitettukin vain sirpaleita varten. Tänään tuo teloitus on enää pieni uutinen Ruotsin lehtien alasivuilla.

Ruotsissa on tapettu jo valtava määrä ihmisiä julkisilla paikoilla: ravintoloissa monta, ostareilla, partureissa, kuntosaleilla, toreilla ja tietysti satoja katujen varsille. Tänä vuonna Ruotsissa on kymmenien ampumisten lisäksi ollut 77 räjäytystä tai sellaisen valmistelua.

Uppsala ottaa ensimmäisenä alueena ambulanssihenkilökunnalle vakiovarusteiksi luotiliivit. Siitä keskustellaan jo muuallakin, joten pian se on vakio suurimmissa kaupungeissa. Joitakin vuosia sitten Ruotsissa oli 8. 000 vartijaa, mutta nyt jäljellä on enää 6. 500. Ei kukaan halua lähteä pienellä palkalla niin hengenvaaralliseen työhön.

Koska heidän hakkaamisensa ja ärsyttämisensä on muslimimiesten suosituin "urheilulaji". Isona laumana hyökätään vartijoiden kimppuun ja sitten pampusta saatuaan itketään televisiossa rasismia. Vartijat ovat olleet suuri apu poliisille, joiden koulutukseenkaan ei hakeudu enää kukaan täysijärkinen.

Ruotsiin tulevista kehitysmaiden opiskelijoista 75% ei ole aikomustakaan opiskella, vaan he piiloutuvat niihin jo virallisestikin tunnustettuihin "rinnakkaisyhteiskuntiin" (kalifaatteihin). Miksi opiskella insinööriksi, jos huumekaupalla tai palkkamurhaajana saa jo viikossa insinöörin vuoden  tulot. Ruotsissa nimittäin murhaajat eivät enää yleensä jää kiinni ja sellaisen osaajan saa halvemmalla kuin putkimiehen keittiöremonttiin.

Senpä takia jo 75% ruotsalaisista näkee maansa tulevaisuuden erittäin synkkänä. Meillähän siihen on vielä matkaa, mutta samaan voidaan päästä jo muutamassa vuodessa! Niinhän katosi sen maailmalla ylistetyn peruskoulun hienouskin vain muutamassa vuodessa.