Eilen Hesarin kiintiömuslimi oli somali ja tänään vuorossa on Palestiina- aktivisti Noora Dadu, jolla on isänsä kautta palestiinalainen verenperintö (verenhimo?). Siinä taas näkee, kuinka "rasistisessa" Suomessa "sorretaan" ja "vaiennetaan" ruskeita ja mustia ihmisiä!

Tuo eilinen juttu takaisin Somaliaan muuttaneesta miehestä taisi olla jopa positiivinen, mutta se oli makumuurin takana ja pitää siis käydä vielä kirjastossa lukemassa. Tarkemmin jutun toimittanutta Hanna Nordenswania googlattuani selvisi rauhallisessa pohjoisen Somalimaassa asuvan ja vierailevan enemmänkin suomensomaleja.

Jotkut eivät ymmärrettävistä syistä halunneet näyttää kasvojaan; koska he ovat asuneet Somalimaassa jopa vuosia, mutta sosiaalituet Suomesta juoksevat edelleen ja se Kelan maksama asunto on laitettu vuokralle. He siis "tienaavat" kuukaudessa paljon enemmän kuin maan pääministeri.

Noora Dadun äiti on siis suomalainen, mutta hän ei ole niitä "k*rvällä käännytettyjä" suomalaisia musliminaisia, vaan perheen uskonto on yllättäen kristillinen katolilaisuus. Noora Dadu on kuitenkin ajatusmaailmaltaan muslimi ja hänen haastattelustaan Hesarissa oikein roiskuu juutalaisviha silmille.

Noora Dadu ei edes mainitse Hamasin lokakuussa Israelissa tekemää 1200 ihmisen joukkomurhaa, vaan syyttää Israelia apartheidista ja joukkomurhasta Gazassa. Katsotaanpas sitten tarkemmin sitä apartheidia.

- Suomessa ja Israelissa Dadu voi sanoa koska tahansa saman mitä Hesarissa, mutta ei muissa arabimaissa ja Gazassa Hamasia vastustavat palestiinalaiset ajettiin Länsirannalle ja satoja tapettiin (apartheid).

- Israelin parlamentissa istuu monia arabien islamilaisia puolueita ja osa niistä on nytkin hallituksessa. Arabimaissahan kaikki juutalaiset on tapettu tai karkotettu (apartheid).

- Israelin arabit ovat niitä samoja palestiinalaisia kuin Nooran isäkin. Israelissa näillä palestiinalaisilla on samat kansalaisoikeudet kuin juutalaisillakin, mutta Suomen naisten tapaan he ovat vapaamatkustajia armeijan suhteen (naisten ja muslimien tasa- arvo = apartheid).

- Muissa arabimaissa palestiinalaiset eivät vielä 85 vuoden asumisenkaan jälkeen ole saaneet kansalaisuuksia (passi, äänioikeus), he eivät saa omistaa asuntoa, maata tai mitään suurempaa ja heidän on asuttava "pakolaisleireissä" (vrt. Jätkäsaari, Hki).

- Länsirannalla ja Gazassa asuvat palestiinalaiset eivät saa Israelin kansalaisuutta, mutta heillä on alueillaan täysi itsemääräämisoikeus, he voivat omistaa mitä tahansa ja asua missä tahansa.

Ruotsiin perustettiin vuosia sitten lukemattomia islamilaisia kouluja, jotka valtio rahoitti täysin ja joiden piti noudattaa Ruotsin kouluhallituksen opetussuunnitelmia. Nyt niitä on suljettu vauhdilla, koska ne ovat ajaneet ääri- islamia.

Tässä muutamia otoksia tukholmalaisen Arena Academyn tominnasta, josta Aftonbladet (sos. dem.) on kirjoittanut ison artikkelin. Siitä voimme päätellä myös Suomen imaamien, moskeijoiden ja koraanikoulujen todellista toimintaa. Viikko sittenhän Ruotsissa vangittiin neljä somalimiestä, jotka olivat kasanneet moskeijan tiloihin 20- 40 ampuma- asetta ja suunnittelivat terrori- iskua. Tässä pieniä otoksia Aftonbladetista.

- Rehtori oli rakentanut salaisen moskeijan, joihin valitut tytöt ja pojat pääsivät vain erikseen. Apartheid.

- Rehtori auttoi perhettä löytämään 16- vuotiaan tyttärensä, joka oli paennut perheen kunniaväkivaltaa. Tyttö joutuu asumaan salaisella nimellä salaisessa paikassa Ruotsissa, ja on joutunut jättämään siskot, veljet, perheensä, ystävät ja koko entisen elämänsä Ruotsissa.

- Mitä ilmeisimmin rehtori tarjosi koulua muslimiperheille, jotka halusivat välttää kaikkia kontakteja ruotsalaiseen yhteiskuntaan, (Paitsi sossua, tieteski!).

- Koulun seinillä on vain miesten kuvia, sekä tyttöoppilaita ja naispuolista henkilökuntaa kohdellaan eri tavoin.

-  Eräs tyttöoppilas katosi pitkäksi aikaa ja paljastui hänen olleen kotonaan lukittuna yhteen huoneeseen monta kuukautta. "Hän ei ollut nähnyt aurinkoa moneen kuukauteen".

Artikkelissa on huomionarvoista se, että monet koulun oppilaat, opettajat ja muu henkilökunta olivat paljastamassa koulun asioita koulutarkastajille, jotka sitten viimein uskalsivat tehdä yllätystarkastuksia.

Näitä samanlaisia asioita tulee paljastumaan Suomessakin, mutta vielä toistaiseksi ääri- islamistiset imaamit valehtelevat mustat naamat soikeina päivittäin Ylen ja Hesarin sivuilla.

PS: Venäjällä väitetään jo Moskovan iskun tekijöiden olevan palkkamurhaajia, eikä niinkään ääri- islamisteja. Palkkamurhaajien on kyllä vaikea kuvitella lähtevän melko varmaan itsemurhaiskuun, mutta nyt Venäjällä varmaan väärennetän jo tilitietoja, joiden mukaan rahat iskuun olisivat tulleet Ukrainasta.

PS. Laitoin alkuun linkin tuon somalin juttuun, jonka luulin olevan positiivinen. Nyt luin sen ja sitä tyypillistä somalien suustaan työntämää sontaa. Retku väittää siellä Paskalandiassa valtiovarainministeri Riikka Purran "uhanneen ampua maahanmuuttajia lähijunassa". Valittaa kun mamu- nuorille ei järjestetty 30. 000 muslimimiestä nuoriso- ohjaajiksi ja leikkikavereiksi.

Miksi tuo mies muutti takaisin Somaliaan: oliko tulossa syyte huumekaupasta vai jättimäisestä Kela- petoksesta. Jompi kumpi varmasti. Suomessa somalit syövät sossua ja paskantavat alvia!