”Teidän paluunne Bosnia-Hertsegovinaan”, otsikolla alkavan kirjeen saivat Saksaan pakolaisiksi tulleet bosniakit vuonna 1997. Sota loppui Daytonin rauhansopimukseen ja oli aika palata rakentamaan kotimaata. Ensimmäiseksi lähteville luvattiin vähän isompi paluuraha kuin lähtöään viivytteleville.

Sodat loppuvat parhaimmillaan jo kuudessa päivässä, mutta silti miljoonat ihmiset käyttävät sitä verukkeena päästä eurooppalaiseen sosiaaliturvaan kiinni. Irak näyttää televisio- dokumenteissa vauraammalta kuin Suomi, mutta kun meillä on se antelias Kela.

Uppsala on Ruotsin 4. suurin kaupunki ja siellä jo 80% (kaamea luku) ruotsalaisista nuorista naisista pelkää liikkua ulkona. Jo pientäkin pakollista reissua varten he keräävät porukan tai saattajan. Musliminaisilla ei ole tietysti mitään pelättävää, koska nuo kulmilla väijyvät raiskaajat ja ryöstäjät ovat muslimimiehiä.

Miten tuollaiseen lähes sotatantereeksi muuttuneeseen opiskelijakaupunkiin saadaan enää opiskelijoita ja opettajia. Viime vuonna Ouluun haki ennätysmäisen vähän opiskelijoita, vaikka kaupungin rikollisuus oli vielä pientä Uppsalaan verrattuna.

Ruotsissa ja Tanskassa kuvatuissa dokumenteissa haastateltiin piilokameralla moskeijoiden imaameja, joiden sanoma muslimeille oli selkeä: Me olemme nyt valloittamassa Eurooppaa, vääräuskoisten lait eivät koske meitä ja poliiseilla ei ole mitään asiaa muslimien tekemisiin. Nyt Turkin koraanipiru Erdogan päätti hieman nopeuttaa prosessia ja lähettää miljoonia oikeauskoisia Eurooppaa valtaamaan.

Suomessa 96- vuotias sokea ja kuuro nainen paloi hengiltä, koska ei saanut hoitopaikkaa. Ruotsissa 90- vuotias mies asui 7 kuukautta autossa, koska ei saanut edes asuntoa ennen kuin julkkistoimittaja puuttui asiaan. Siinä olisi Maria Ohisalolle ne lait ja ihmisoikeudet, joita Suomen sisäministerin tehtävässä pitäisi noudattaa! Mutta kun ei, Uppsalaa ja kalifaattia väännetään ihan väkisin Suomeen.