Pakko tunnustaa; olin äärimmäisen helpottunut, kun Hesarissa kerrottiin Alexander Stubbin vaimon Suzanne Innes- Stubbin osaavan myös suomea. Ettei käy niin kuin Mannerheimin kertoessa jatkosodan aikana olleista syntymäpäivistään: Erityisen iloinen minä olla, kun sai onnittelu neuvostohallitukselta. Suomen hallintoneuvosto (hallitus) oli onnitellut, mutta mitäpä vain ruotsia ja venäjää osaava siitä ymmärtäisi.

Stubbien nuorilta lapsilta sitä suomen osaamista nyt olisi kohtuutonta vaatiakaan. Suzanne- vaimo näyttää olevan aivan huippupätevä presidentin puolison tehtäviin, vaikka jatkaisikin omassa virassaan.

Tässä Alexander Stubbin monikansallisessa perheessä voi tulevaisuudessa olla myös aivan arvaamaton mahdollisuus. Varsinkin nyt Venäjän rajan ollessa täysin kiinni Suomi on enemmän saari kuin milloinkaan, vain joku Suvakin käytävä pohjoisessa yhdistää meitä manner- Eurooppaan.

Tynkä- EU saattaa hyvinkin kriisiytyä lopullisesti, joten miltäpäs silloin kuulostaisi: United Kingdom of Great Britain, Northern Ireland and Finland.

Aivan oikein; meidän ei tarvitse edes tehdä fixittiä, vaan liitymme ilman katkeria neuvotteluja brexittiin ja otamma Australian kaltaisen aseman brittiläisessä imperiumissa. Kuningas Charles III on hallitsijamme ja Alexander Stubb hänen kenraalikuvernöörinsä Suomessa.

Saksa on epäluotettava kumppani, senhän huomasimme viimeistään niissä Uniper- neuvotteluissa, joissa saksalaiset kusettivat Suomea jopa kymmenien miljardien edestä. Putin rakentaa Venäjästä uutta Neuvostoliittoa, joten ne voivat Saksan kanssa tehdä vaikka minkälaista etupiirijakoa.

Britannia pitää huolen pienimmistäänkin, sehän huomattiin Falkland- saarten tapauksessa!