Tässä Professorin ajatuksia blogin kuvaus Anter Yasan pahoinpitelystä Myyrmannin kauppakeskuksessa. Lukekaa myös kommentit, sieltä paljastuu paljon uusia asioita.

Yasa twiittasi myös, että "Päähän useita kymmeniä iskuja. Rintakehään useita kymmeniä iskuja. Useampi potku naamaan. Heittivät myös kivillä päähän, hakivat kepit ja yhdellä oli satunnaisen ohikulkijan huudon mukaan puukko. Tekijät n. 10-15 muslimitaustaista nuorta 15-20v."

Anter Yasa on pakolainen, mutta hän on arvostellut vääriä tahoja. Tällä hänen jahtaamisellaan voidaan nähdä suora yhteys kesällä tapahtuneeseen ja yhden ihmisen kuolemaan johtaneeseen Kaivopuiston pahoinpitelyyn. Silloinhan poliisi panttasi yli kolme viikkoa epäiltyjen kuvia, vaikka se sama poliisi julkaisi samaan aikaan välittömästi pienemmistä rikoksista epäiltyjen kantasuomalaisten kuvia.

Siitä nämä Anter Yasan pahoinpitelijät näkivät, että heillä on nyt Suomessa vapaat kädet tehdä mitä haluavat.

Ilmeisesti Kaivopuiston tapauksessa tuo poliisin toiminta oli sisäministeri Maria Ohisalon suorassa käsiohjauksessa. Tutkittiinko juttua edes tosissaan, sitä on vaikea sanoa. Ainakin lehdistö vaikeni asiasta nopeasti, kuten se nyt vaikenee täysin tästä Anter Yasan pahoinpitelystä. Muistetaanpa vain se 8- vuotiaan somalitytön täysin todistamatta jäänyt tönäisy, josta puhuttiin viikkoja uutisissa, lehdissä, A- studiossa ja ministerit ottivat kantaa. Siinä oli kuitenkin kyse "oikeauskoisen" muslimin lapsesta, siinä syy.

Anter Yasa ei ole kuka tahansa pakolainen, vaan nimenomaan hän paljasti tuon lelusalakuljettaja Rami Adhamin massiivisen huijauksen. Kyseessä oli iso talousrikos ja joka päivä Adham televisiossa ja lehdissä vedätti Suomen kansaa uskomattomilla valheillaan. Samoin Yasa paljasti kansanedustaja Hussein al- Taeen rasistiset kirjoitukset ja yhteydet äärimuslimeihin.

Jostain syystä äärimuslimit nauttivat Suomessa hämmästyttävän korkeaa uhristatusta, vaikka juuri he edustavat sitä julminta äärioikeistoa. Yasser Arafatin setä ja Jerusalemin suurmufti Haj Amin al-Hussein oli aivan Hitlerin esikunnassa järjestelemässä juutalaisten kansanmurhaa ja hän on edelleenkin palestiinalaisten kansallissankari. Gazaa hallitsevan Hamasin edustaja puhuu edelleenkin Israelin valtion hävittämisestä ja juutalaisten tuhoamisesta.

Ja voidaanko Isisiin kuuluneiden ja kansanmurhia tukeneiden al- Holin naisten sanoa olevan mitään muuta kuin äärioikeistoa ja terroristeja. Muualla Euroopassa heiltä vietiin kaksoiskansalaisuus, mutta Suomi käytti kymmeniä miljoonia heidän pelastamisekseen. Ja asian tiimoilta valehdeltiin kansalle aivan hämmästyttävän törkeästi, mutta sekin paljastuu vielä joskus. Noiden yllä olevien asioiden vuoksi voidaan aivan hyvin sanoa sisäministeri Maria Ohisalon kulkevan Adof Hitlerin viitoittamaa tietä.

Monet eduskuntatutkijat ovat asemoineet Perussuomalaisten kuuluvan keskustan ja demarien väliin puoluekartalla, mutta jatkuvasti höpistään äärioikeistosta. Koska ainoa kriteeri on suhtautuminen äärimuslimeihin ja siinä PS ei pärjää. Oululainen kansanedustaja Sebastian Tynkkynen on PS: n varapuheenjohtaja, joka valittiin valtavalla äänivyöryllä eduskuntaan, vaikka hän on homoseksuaali ja hänen puolisonsa on mustaihoinen pakolainen. Se ei kuitenkaan riitä, vain suhtautuminen äärimuslimeihin ratkaisee.

Suomen kehitys on nyt menossa vauhdilla siihen suuntaan mistä Ruotsin viranomaiset ovat niin monta kertaa varoittaneet ja mikä on nähty kaikkialla Euroopassa. Hollannissa muslimeja puolustaneita homoja hakkaavat kaduilla juuri ne samat muslimit, islamia arvostelevia poliitikkoja on tapettu ja jotkut asuvat sotilastukikohdissa. Ruotsista ovat juutalaiset muuttaneet pois Hollannin tapaan, eivätkä he ole enää vuosikymmeniin pystyneet käyttämään kipaa ja kantamaan Daavidin tähteä. Pari viikkoa sitten Ruotsissa hakattiin 11- vuotias poika, koska hänellä oli risti kaulassa uskonsa tunnusmerkkinä. Samoin pahoinpideltiin nainen, jonka yllä oli ruotsidemokraattien tunnuksilla varustettu pusero.

Tämä aika muistuttaa tosiaan 1930- lukua Euroopassa, vain vihreä Hitler puuttuu enää! 

Pihvi: On tietysti aivan itsestäänselvää ja oikein, että poliisi tutkii ja lehdet kirjoittavat kantasuomalaisesta äärioikeistosta, mutta miten ihmeessä vaietaan ja jätetään tutkimatta islamilainen äärioikeisto ja väkivalta. Eihän se edes onnistu nykypäivänä, kuten tästäkin jutusta huomaatte!