Suomalaiset maahanmuuttajat todistavat vääräksi ruotsalaisten poliitikkojen aikoinaan toisteleman mantran siitä, että maahanmuuttajat ja pakolaiset saadaan kotoutettua nopeasti.

Näin kirjoittaa Jörn Donner Iltasanomien kolumnissaan ja kaikki Suomen suvaitsevaiset taputtavat vauvanlihaisia käsiään yhteen.

Suomalaiset ne ovatkin se Ruotsin ongelma, ei ole muslimit, ai kun ihanasti jörnijä sanoo!

Ylimielisen buurin paskapuhetta sanon minä, mutta sitähän Donnerilta on jo totuttu kuulemaan. 

Suomessa asuvat ruotsinkieliset ovat entisten vallanpitäjien jälkeläisiä, jotka edelleenkin  vaativat itselleen aivan järjettömiä kiintiöitä ja etuja. Yli viisi miljoonaa suomenkielistä joutuu opettelemaan pakkoruotsia, koska nuo Donnerin kaltaiset buuripaskiaiset sitä vaativat.

Eikö suomenruotsalaisilta voisi jo vaatia samanlaista sopeutumista kuin mihin Ruotsissa asuvat suomalaiset ovat pystyneet. Opettelette kielen ja kaikenlaiset kiintiöt pois. 

Jörn Donner ei ole apina, mutta hän on täysi sika, rasisti ja ylimielinen paskiainen:

Jörn Donner (SKDL/RKP/SDP) on todennut, että "persut ovat apinoita, jotka pitää opettaa käyttämään veistä ja haarukkaa".

Steve Biko oli musta opiskelijajohtaja, joka murhattiin Etelä-Afrikassa. Hänen elämästään kertovassa elokuvassa Steve Biko sanoi, että valkoisten rasistien asennetta mustia kohtaan kuvaa parhaiten sanonta, "mustat ovat apinoita, jotka pitää opettaa käyttämään veistä ja haarukkaa".

Tänään muuten uutisoitiin tutkimuksesta, jonka mukaan vain 34% kotoutuksen käyneistä pakolaisista oppii kunnolla suomea. Kolmivuotinen kotoutus maksaa 100. 000 €/henkilö ja se menee siis enimmäkseen hukkaan. Ruotsissa päästään ilmeisesti yhtä huonooon tulokseen kahden vuoden kotoutuksella.Samalla rahalla saadaan suomalaisista nuorista lääkäreitä ja insinöörejä.